vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
Naslovna strana  / Arhiva tekstova
 
 
Gostovanje Pozorišta Kosztolanyi Dezso iz Subotice
u Bitef teatru
17.03.2010
Izvor: Bitef teatar
vaši komentari (0) Komentari

U Bitef teatru 23, 24, 26. i 27. marta gostuje čuveno istraživačko avangardno Pozorište Kosztolanyi Dezso iz Subotice sa četiri produkcije u režiji Andraša Urbana, koji je na čelu ovog pozorišta kao upravnik i reditelj.

Gostovanje je organizovano u okviru programa Bitef teatra - Bitef u pokretu, kao prva povratna poseta mađarskog pozorišta.  
opširnije Opširnije...

Edicija 2 na 1 uskoro u prodaji
Riječka scena
15.03.2010
Izvor: Jugoton-Croatia Records
vaši komentari (0) Komentari

Edicija 2 na 1 zamišljena je da na jednom mestu objedini po dva najznačajnija albuma izvođača ili grupe koji su obeležili novi talas 80-ih godina.

Denis & Denis, Xenia i Cacadou Look su tri izdanja Croatia Records, koja bi uskoro trebalo da se nađu u prodaji i u Jugotonovoj radnji u Beogradu.  
opširnije Opširnije...

Vaskršnji pokloni iz Strauss Adriatic-a
11.03.2010
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (1) Komentari

Povodom najvećeg pravoslavnog praznika Vaskrsa kompanija Strauss Adriatic obradovaće svoje potrošače jednim iznenađenjem. Svi ljubitelji Doncafé Minas i Moment kafe uz kupovinu pakovanja od 200 grama dobiće na poklon crvenu farbu za uskršnja jaja i sličice.

Vaskršnjim poklon pakovanjima Doncafé čestita Vaskrs svojim cenjenim potrošačima i želi vrhunsko  uživanje tokom praznika uz omiljeni crni napitak.  
opširnije Opširnije...

Prvi Prolećni festival zdravlja
16. i 17. april 2010. godine
04.03.2010
Izvor: Časopis Tvojih 5 minuta
vaši komentari (0) Komentari

Prvi Prolećni festival zdravlja održaće se u Domu vojske Srbije 16. i 17. aprila 2010. godine, od 10 do 20 sati.

Na skupu će učestvovati 8 domova zdravlja grada Beograda, priznati lekari, farmaceutske kuće, ordinacije, instruktori fitnesa i raznih sportova, kozmetičari, stručnjaci iz sveta wellness-a i banjskog turizma, kao oni koji se bave zdravom ishranom. Cilj ove manifestacije je da građani dobiju informacije i savete stručnjaka iz različitih oblasti i na jednom mestu nađu niz sadržaja koji će im pomoći da očuvaju zdravlje i unaprede kvalitet života.  
opširnije Opširnije...

Događaj u organizaciji Adore Chocolat, izdavačke kuće Portalibris i Sigurne kuće
03.03.2010
Izvor: PortaLibris
vaši komentari (0) Komentari

Za Dan žena, 8. marta 2010. sa početkom u 18h, u lokalu Adore Chocolat, shopping mall Delta City, lokal 243, I sprat, okupiće se poznate ličnosti (Danica Maksimović, Ana Sofrenović, Milica Milša i Žarko Jokanović, Milan Vasić, Branislav Lečić) u akciji oslikavanja čokoladnih tabli i potpisivanju knjige Čokoholičarka izdavačke kuće Portalibris.

Oslikane čokoladne table će se prodavati, a sav prihod će biti doniran Sigurnoj kući, dok će potpisane knjige biti poslate ženama iz Sigurne kuće.  
opširnije Opširnije...

Moda za poneti 24. i 25. aprila
03.02.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Kulturni centar Grad
Braće Krsmanović 4
24. april, 17-22h
25. april, 14-22h

Moda za poneti se od svojih početaka 2007. pa do danas razvila u veoma popularnu manifestaciju koja na jednom mestu okupi i više od 70 dizajnera. Otvaranjem kulturnog centra Grad našla je svoje stalno mesto. Šest do sedam puta godišnje Moda privuče i do 5000 posetilaca zainteresovanih za originalne kreacije naših autora. Jedinstvena prilika i za same dizajnere da se nađu licem u lice sa potencijalnim klijentima.  
opširnije Opširnije...

Moda za kuću
03.02.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Kulturni Front i KC Grad su u decembru 2009. pokrenuli još jedan projekat koji za cilj ima promociju domaćih umetnika koji se bave izradom nameštaja i upotrebnih predmeta za kuću.
Moda za kuću je održana u periodu od 1. do 11. decembra 2009. Odlična poseta i reakcije publike dokaz su da smo na pravom putu. Sledeće izdanje Mode za kuću planirano je za 31. mart 2010. Izložba će trajati deset dana i biće prodajna.

Ukoliko se bavite izradom, reciklažom i redizajnom nameštaja ili pravite simpatične upotrebne predmete za kuću prijavite se na: kuca@culturalfront.net

Prijave poslati od 1. februara do 20. marta.

  

Otvorena radnjica u Kulturnom centru Grad
Gradstor
02.02.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Imamo veliko zadovoljstvo da vas obavestimo da od nedelje 28. februara Beograd dobija još jedno posebno mesto. Mali kutak u našem Gradu koji nudi zanimljive, originalne umetničke predmete, poklončiće i suvenire… i još po neku super sitnicu!
U Gradskoj radnjici, Braće Krsmanović 4, ćete naći upotrebne stvarčice za kuću (šolje, tanjire, činije), ručno radjene sapune, unikatan nakit, majice sa simpatičnim printovima, raznovrsne torbe, jedinstvene komade garderobe.  Radnjica će biti mesto gde se mogu naći originalni radovi domaćih ali i dizajnera iz inostranstva.  
opširnije Opširnije...

Vrata su otvorena!
Gradski doček Nove 2010. godine
22.12.2009
Izvor: Ogledalce i Belef centar
vaši komentari (1) Komentari

Veliki gradski doček Nove godine u Beogradu postao je tradicionalna gradska manifestacija, koja se u kontinuitetu održava svake godine od početka novog milenijuma, ima opštenarodni karakter i zato je izrazito važna za naš glavni grad.

Imajući u vidu izuzetne događaje koji prethode samom dočeku Nove godine, a to su olakšice u pogledu viznog režima sa zemljama Evropske unije i stavljanje naše zemlje na «beli Šengen», Odbor za proslavu dočeka Nove godine uspeo je da obezbedi izuzetne muzičke izvođače, koji će nam uveličati ulazak u predstojeću, posebno značajnu godinu.

U skladu sa time je i slogan novogodišnje proslave Vrata su otvorena.  
opširnije Opširnije...

Novogodišnji program za decu i mlade
Klizalište Ledena čarolija 2010.
22.12.2009
Izvor: Ogledalce i Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

Klizalište Ledena čarolija na Trgu Nikole Pašića biće središte oko kojeg će se okupljati najmlađi da bi se družili i rekreirali tokom punih mesec dana od 28. decembra 2009. do 28. januara 2010. godine.

Ulaz na Klizalište površine 800 kvadratnih metara biće slobodan svakog dana od 10:00 do 22:00 za one koji ponesu svoje klizaljke, ali će i oni drugi koji dođu bez njih moći da ih iznajme u Iglou pored samog klizališta po simboličnoj ceni od 100 dinara.

Termini treba da se rezervišu preko telefona 066/193-833.   
opširnije Opširnije...

 
Nazad 10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena