vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
Naslovna strana  / Arhiva tekstova
 
 
Muzički program
Belgrade Beer Fest 2009.
12 – 16. avgust, Ušće
01.07.2009
Izvor: Ogledalce i Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (1) Komentari

Kao producent Belgrade Beer Festa, Beogradska kulturna mreža uložila je poseban napor da ove godine, uprkos otežanim ekonomskim i drugim okolnostima, pripremi program koji će održati, a nadamo se i unaprediti, visoke standarde postavljene prethodnih godina. Pored ostalih, učešće na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu potvrdili su Stereo MCs, jedna od najboljih i najpopularnijih grupa devedesetih, kultni slovenački sastav Laibach, kao i LMT Connection, fank-soul bend čiji je pevač i gitarista Liroj Emanuel svirao sa Džemsom Braunom, Stivijem Vonderom, Al Grinom, Džon Li Hukerom i mnogima drugima.

Belgrade Beer Fest 2009. muzički program  
opširnije Opširnije...

Program Belef / 09
02. jul – 31. jul 2009.
26.06.2009
Izvor: Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

BELEF puni osamnaest godina u julu, a naš Beograd se budi. Budi se zbog Beogradskog letnjeg festivala i zajedno sa njim. Ako zamislimo sparinu, temperature koje dostižu četrdeset stepeni Celzijusa, asfalt, saobraćaj, i jul kao mesec u kom svi žudimo za odmorom i morem, veliki grad nam se i ne čini kao mesto u kom želimo da ostanemo budni celu noć. Ali, osamnaesti BELEF će sasvim sigurno da nas razbudi. Raznovrsni sadržaji u okviru tri programa BELEF-a 09 – pozorišnog, muzičkog i vizuelnog, sigurno će da nas razdrmaju i probude u nama usnuli inters za dešavanja u gradu u letnjim mesecima. Pošto ove godine BELEF koincidira sa Univerzijadom, to je razlog više za nas da ostanemo u Beogradu, a za posetioce da ga tim povodom posete.

BELEF 08 muzički, vizuelni i pozorišni program  
opširnije Opširnije...

Belef / 09
23.06.2009
Izvor: Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

Beogradski letnji festival, poznatiji kao BELEF ove godine održava se u periodu od 02. do 31. jula. Ovaj festival koji određuje dušu Beograda tokom leta, objedinjuje tri velike umetničke oblasti: scensku delatnost (pozorište i umetničku igru), vizuelne umetnosti (video art, instalacije, preformanse i printove) i muziku. Kroz brojna gostovanja, sopstvene produkcije i koprodukcije sa istitucijama kulture, srodnim letnjim festivalima, BELEF podstiče da se ide dalje u angažovanju, negovanju i razvoju kreativnih potencijala, radoznalosti, istraživačke snage pojedinca, ali i u negovanju potreba auditorijuma, publike.

BELEF 09 karakteriše i činjenica da doprinosi kulturnom programu Univerzijade - najveće sportske manifestacije ove godine kod nas, tako da će se jedan deo programa dešavati i u univerzitetkom naselju – Belvilleu. Za ovaj program karte neće biti u prodaji, jer je taj program poklon BELEF-a učesnicima Univerzijade.  
opširnije Opširnije...

Koralina i tajanstveni svet
Specijalna projekcija 3D filma
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

U subotu, 6. juna, u 18. sati pozivamo Vas na specijalnu projekciju 3D filma.

Povedite svoju decu - mogu osvojiti lepe i zanimljive nagrade izdavačke kuće Laguna i Taramount filma. Prijavom za takmičenje u brzom zašivanju dugmića, koje se održava u subotu 6. juna u 17 sati u holu bioskopa Kolosej, stičete pravo na kupovinu ulaznica  po specijalnoj ceni od 290 dinara, za projekciju filma sa početkom u 18h.  
opširnije Opširnije...

Otvaranje Belgrade Sport Festa 2009.
05 – 07. jun, Ada Ciganlija
Izvor: Ogledalce i Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Jubilarni peti po redu Belgrade Sport Fest održava se od 05 07. juna na Adi Ciganliji. Uz sada već zaštitne znake festivala – takmičenje u bandži skokovima, turnire u fudbalu, košarci, rukometu, prezentacije borilačkih veština, koreografije plesnih i fitnes klubova, takmičenje za najjačeg čoveka, i ove godine na festivalu nas očekuje “Can Day”, “Ženski dan sporta i zdravlja”, utakmice američkog fudbala, ragbija i mnogo toga još.   opširnije Opširnije...

Junska akcija izdavačke kuće PortaLibris i Ogledalca
Izvor: Ogledalce i Portalibris
vaši komentari (0) Komentari

Izdavačka kuća Portalibris i Ogledalce i u junu su organizovale akciju za članove/ice Ogledalce klub-a!

Knjige koje smo predstavili i podelili u junu: Nisam svetica Elizabet Hejt, Jagode sa Šlagom, Jelena Tinska i Poza Meg Vulicer.  
opširnije Opširnije...

Junska akcija izdavačke kuće Laguna i Ogledalca
Izvor: Ogledalce i Laguna
vaši komentari (3) Komentari

Izdavačka kuća Laguna i Ogledalce i u junu su organizovale akciju za članove/ice Ogledalce klub-a!

Knjige koje smo predstavili i podelili u junu: Udovica Zevedejev Brankica Bogdanović Ćašina, Lemurova ljubav Ivana Kuzmanović, Recepti za sreću Ana Đokić i Ostrvo muškaraca, obala žena Vesna Radusinović.  
opširnije Opširnije...

IP Laguna u poseti Dečijem selu
01.06.2009
Izvor: Ogledalce i Laguna
vaši komentari (0) Komentari

Bez obzira na sve domete koje ostvari jedno društvo, njegovo bogatstvo i kulturu, naučna otkrića i savršenstvo socijalne organizacije, uvek je bilo i biće u njemu bolesnih, starih, socijalno ugroženih, ostavljenih... Među njima se posebno izdvajaju deca. Nimalo kriva za svoju sudbinu, ona često ispaštaju greške i nesreće svojih roditelja, pate od posledica na čije uzroke nisu mogla da utiču.

SOS Dečije selo u Sremskoj Kamenici je jedno od sto u svetu u kojem se zaposleni trude da ublaže nesreću dece koja su igrom sudbine ostala sama.  
opširnije Opširnije...

Belgrade Beer Fest 2009.
Konkurs za posao
25.05.2009
Izvor: Ogledalce i Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Beogradska kulturna mreža, producent Belgrade Beer Fest-a, kao društveno odgovorna kompanija, daće svoj doprinos povećanju zaposlenosti u Srbiji, uprkos trenutnim nepovoljnim ekonomskim okolnostima.

Za vreme promocije pre festivala, kao i na samoj manifestaciji, posao će dobiti više stotina mladih ljudi, koji tako mogu iskoristiti nadolazeće leto kako bi zaradili za školovanje, dalje usavršavanje ili eventualni odlazak na odmor.  
opširnije Opširnije...

Saopštenje žirija
16. Međunarodnog festivala pozorišta za decu u Subotici
25.05.2009
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Žiri 16. međunarodnog festivala pozorišta za decu "Subotica 2009", u sastavu: Jevgenij Ibragimov, reditelj (Rusija) – predsednik žirija; Adrijana Teodoresku, teatrolog (Rumunija); Ljubivoje Ršumović, književnik (Srbija), video je u vremenu od 18. do 22. maja 2009. godine  20  predstava i na završnoj sednici održanoj 22. maja 2009. jednoglasno doneo sledeće odluke:   opširnije Opširnije...

 
Nazad 10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena