vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
HOBI I RAZONODA  / Arhiva tekstova
 
 
Oktobarska Moda za poneti 02. i 03. oktobra
27.09.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Posle letnje pauze, oktobarska Moda za poneti nas uvodi u jesenje/zimski serijal najuzbudljivijih modnih događaja.

02. oktobra od 17 do 22h i 03. oktobra od 14 do 22h uz podršku gradskih DJ-eva Dimitrija Stojanovića i Pavla Veljkovića u Kulturnom centru Grad, Braće Krsmanović 4, imaćete priliku da se upoznate sa najnovijim kolekcijama više od 70 domaćih i regionalnih autora.  
opširnije Opširnije...

Remake
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Kulturni centar Grad
Braće Krsmanović 4
Remake, prodajna izložba
Antea Arizanović Mutaović i Jovana Božović
26. septembar, 20 časova

Polazeći od ideje da je svaka kuća emotivni prostor u koji se kao u pazl slažu slike naših osećajnosti, ove dve umetnice su počele da tragaju za komadićima te stvarne i imaginarne slike i našle ih u detaljima. Zato dizajnerskom intervencijom bude i oživljavaju stare predmete i učitavaju im novi senzibilitet.  
opširnije Opširnije...

Psihomodo Pop ponovno na vinilu
23.09.2010
Izvor: Jugoton-Croatia Records
vaši komentari (0) Komentari

Poslednji album Psihomodo Pop-a “Jeee! Jeee! Jeee!” izašao je u februaru prošle godine, a s obzirom da vlada veliko interesovanje vernih fanova, ovaj album dobio je i svoje vinil izdanje.
Ovaj LP namenjen je svim obožavateljima Psihomodo Pop-a koji su ujedno i ljubitelji originalnog gramofonskog retro zvuka.

Ovo izdanje može se naći na policama Jugotonovih radnji u Beogradu i Subotici, i verujemo da će zadovoljiti i one najzahtevnije
audiofile.  
opširnije Opširnije...

Počinju građevinski radovi na novom beogradskom pozorištu
22.09.2010
Izvor: Informativna služba Gradske opštine Palilula
vaši komentari (0) Komentari

Prva faza radova na novom pozorištu u kompleksu palilulske Ustanove kulture završena je prošele nedelje, čime su se stekli uslovi za početak građevinskih radova.

U planu je da se zidovi starog zdanja obnove i da se do kraja građevinske sezone podigne krov novog beogradskog teatra.

Tim povodom glumac Dragan Gagi Jovanović će u četvrtak 23. septembra u 11 sati, na mestu buduće bine izvesti nekoliko kraćih humorističkih monologa. Podsećamo da je naš poznati glumac, zabadanjem prvog krampa u koren divljeg rastinja na ovom mestu simbolično označio početak radova na izgradnji novog pozorišta, prvog posle nekoliko decenija u Beogradu.  
opširnije Opširnije...

Beogradski festival cveća
23 – 26. septembar 2010.
20.09.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Beogradski festival cveća je trodnevna multimedijalna manifestacija koja će biti održana od 23. do 26. septembra 2010. godine, i to 23. septembra u Kulturnom centru GRAD, od 24. septembra do 26. septembra u galeriji Progres, 25. septembra i 26. septembra na Platou, i 25. septembra u Studentskom parku (program za decu).

Teme festivala kreću se u okviru urbane ekologije i kulture, zaštite, uređenja i razvoja urbanih pejzaža, cvetnog dizajna i srodnih oblasti. Festival je koncipiran u nekoliko programskih celina sa edukativnim, kulturno-zabavnim, promotivnim i izložbenim programom. Deo programa biće usmeren na stručnu javnost, a deo programa biće otvoren za široku populaciju građana Beograda i okoline. BFC je neprofitan događaj, edukativnog, promotivnog i zabavnog karaktera, a nosilac projekta je udruženje građana EKOsfera iz Beograda.  
opširnije Opširnije...

44. BITEF 10.
15 – 25. septembar 2010.
14.09.2010
Izvor: bitef.rs
vaši komentari (0) Komentari

Beogradski internacionalni teatarski festival (BITEF) otvoriće 15. septembra uveče u Sava centru belgijski reditelj Jan Lauers (Lauwers), a potom će biti izvedena njegova predstava "Izabelina soba"

Jedan od selektora Bitefa, Jovan Ćirilov, rekao je novinarima da je belgijski reditelj zvezda ovogodišnjeg festivala i dodao da će, pored "Izabeline sobe", koju će moći da pogleda i publika u Novom Sadu, biti izvedena i Lauersova predstava "Kuća jelena".  
opširnije Opširnije...

Aukcija pirotskih ćilima
10.09.2010
Izvor: Suveniri Srbije
vaši komentari (0) Komentari

Turistička organizacija Srbije
Čika Ljubina 8/1, Beograd
Aukcija pirotskih ćilima

Pozivamo vas na aukciju pirotskih ćilima Zanatske zadruge za izradu ćilima i suvenira  „Damsko Srce“ koje će se održati u utorak, 14. septembra 2010. godine u 18:00 časova u Turističkoj organizaciji Srbije, Čika Ljubina 8/1, Beograd. Potvrde dolaska na telefon: 011/65-57-127.

Pred-aukcijska izložba će trajati od 09. do 13. septembra 2010. godine.  

Salvador Dali, Božanstveni svetovi
03. septembar – 14. novembar 2010.
01.09.2010
Izvor: PR InsomniaPREVENT
vaši komentari (0) Komentari

Muzej istorije Jugoslavije, Muzej 25. maj
Botićeva 6, Dedinje, Beograd
Salvador Dali, Božanstveni svetovi
Divine Worlds
03. septembar – 14. novembar 2010.

Od 3. septembra do 14. novembra 2010. godine u Muzeju istorije Jugoslavije (Muzej 25. maj) u Beogradu, biće održana izložba izbora grafičkih dela Salvadora Dalija, u organizaciji  slovenačke galerije Deva Puri. Ovim povodom po prvi put u Srbiji, moći  će da se vidi preko 200 grafičkih listova iz dva najobimnija Dalijeva opusa: Biblia Sacra i Božanstvena komedija. Oba dela će biti prikazana u celosti.  
opširnije Opširnije...

Beograd svetlosti 2010
9 – 16. septembar
24.08.2010
Izvor: Kulturni centar Grad
vaši komentari (0) Komentari

Kroz pet programskih celina nazvanih “Sjaj iz mraka”, “Svetlucanje”, “Svetlosna gerila”, ”Svetlosni detektivi”, “Budućnost je sjajna” festival se obraća stručnjacima, studentima, školskoj i predškolskoj deci, kao i najširoj javnosti.

Festival posvećen kulturi svetla ove godine organizuje tri uzbudljive radionice: "Tehnike osvetljenja: rimejk scena", Mentor: Nebojša Radivojević - dizajner svetla, ”Umetnost VJ-inga”, Mentor: Nino Strohecker video umetnik i «Svetlosni detektivi», Mentor: Predrag Stojićević dizajner
svetla.  
opširnije Opširnije...

Na Belgrade Beer Festu 900.000 ljudi
Beograd dobio najmasovniji festival u Evropi
23.08.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Poseta na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji je održan od 18. do 22. avgusta na Ušću, premašila je sva očekivanja, pa i prognoze Beogradske kulturne mreže, koja je producent festivala. Po redovnim merenjima oko ponoći, kada je gužva bila najveća, kroz Ušće je, tokom pet festivalskih večeri, prošlo oko 900.000 ljudi. Belgrade Beer Fest je time postao najmasovniji evropski festival. Posle pet dana i posle nastupa četrdeset izvođača, Belgrade Beer Fest zatvoren je sinoć izvanrednim koncertom grupe Van Gog, nastupom DJ Mausa i DJ Lapca kao i takmičenjem u brzom ispijanju piva – Lavovski cug.   opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena