vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
HOBI I RAZONODA  / Arhiva tekstova
 
 
Zimske bašte
Nikita Milovojević
14.12.2009
Izvor: Bitef teatar
vaši komentari (0) Komentari

Zimske bašte, Nikita Milovojević
15. i 16. decembar 2009. u 20h
Bitef teatar, Skver Mire Trailović 1

Predstava Zimske bašte posvećena je ’’izgubljenoj’’ petoj generaciji  mladih obrazovanih ljudi koja je tokom ratova poslednje decenije 20. veka napustila Srbiju. U ličnim ispovestima ove generacije, njihovim promišljanjima o novom životu u kojem su se iznenada našli, gradovima u kojima sada žive, novim prijateljima, susedima, ljubavima, politici...prošlosti i budućnosti, u  njihovim nadama i strahovima, reditelj Nikita Milivojević prepoznaje mnogo više istine o našim životima danas nego u većini dramskih tekstova koje obično dobija na čitanje.  
opširnije Opširnije...

Širom Zatvorenih Očiju
13.12.2009
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

31. decembar 2009. 22:00h
Geozavod, Karađorđeva 48

Širom Zatvorenih Očiju uđite u Novu 2010. godinu okruženi bajkovitim ambijentom zgrade Geozavoda, ljudima pod maskama i ogrtačima i proverite zašto je ovaj događaj od strane novinara i publike proglašavan za najbolji događaj u novogodišnjoj noći...

Koncept Širom Zatvorenih Očiju je osmišljen za sve one koji od novogodišnje noći očekuju nešto više, za sve one koji cene mogućnost izbora i izbegavaju stereotipe, pogotovo u prilici koja se pruža samo jednom godišnje...  
opširnije Opširnije...

Humanitarna manifestacija Dan Maksi srca
10.12.2009
Izvor: Suveniri Srbije
vaši komentari (0) Komentari

Delta Maksi organizuje proslavu svog 9. rođendana humanitarnom manifestacijom Dan Maksi srca, koja će biti održana u subotu 12. decembra na Cvetnom trgu, ispred prodavnice Maxi Exclusive, od 11.00 časova.

Pozivamo vas da posetite i štand "Suvenira Srbije" na kojem će biti predstavljeni suveniri iz programa, kao i ručno rađeni novogodišnji ukrasi.  
opširnije Opširnije...

Festival nauke - 4, 5 i 6. decembra u Beogradu
Nauka na bezbroj načina
11.11.2009
Izvor: Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja
vaši komentari (0) Komentari

Ovogodišnja manifestacija Festival nauke održaće se 4, 5 i 6. decembra a tokom trodnevnog spektakla posetioci će moći da uživaju u eksperimentima više od 200 naučnika, profesora i studenata. Domaći ali i brojni strani naučnici imaće zadatak da svakom posetiocu, bez obzira na godine i obrazovanje, približe naizgled apstraktan svet nauke na zabavan način.   opširnije Opširnije...

HP Pavilion dv6 Entertainment PC
Dragana Ognjenović i HP predstavili Srbiji ovaj model
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (0) Komentari

HP Pavillion Dv6 prenosivi računar prvi put je predstavljen u Srbiji u Expo centru, na modnoj reviji Dragane Ognjenović, u okviru Beogradske nedelje mode. Novi HP-ov model računara uklopljen sa „softverom“ Dragane Ognjenović predstavlja pravi uvod u prvu saradnju tehološke kompanije i dizajnera u Srbiji.   opširnije Opširnije...

HP Pavilion dv6 Entertainment PC dolazi u Srbiju
04.11.2009
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (0) Komentari

HP Pavilion dv6 Entertainment PC prvi je HP-ov prenosivi računar namenjen kućnim korisnicima koji dolazi u Srbiju, a Dragana Ognjenović dizajnira torbu (sleeve) za ovaj model.

Nakon revije Dragane Ognjenović, 8. novembra, na kojoj će HP Pavilion Dv6 Entertainment PC biti predstavljen, ovaj model biće dostupan svima samo u autorizovanim HP prodavnicama: ComTrade Shop, Gigatron Computer Center, Laptop Centar, Megastores Electroniki, Pakom Shop, PC Practic, PC4U, Tehnomarket i WinWin Computer shop.  
opširnije Opširnije...

54. međunarodni beogradski sajam knjiga
26. oktobar – 01. novembar 2009.
25.10.2009
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Ove godine, 54. međunarodni beogradski sajam knjiga održava se u novom terminu od 26. oktobra do 1. novembra 2009. godine. i organizuje se po novom konceptu koji podrazumeva pregledniju sajamsku prezentaciju i veći izložbeni prostor. Savremena svetska i domaća izdavačka produkcija, predstavljanje pisaca, promocije i drugi prateći programi izdavača koncipirani su po izložbenim celinama.   opširnije Opširnije...

Duša Rusije
18 oktobar – 22. novembar 2009.
Izvor: Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

Foto-izložba Duša Rusije
Kalemegdan, plato ispod Velikog stepeništa
18. oktobar – 18. novembar

Kompanija «Газпром нефть» radi u Srbiji nešto manje od godinu dana, ali je već uspela da primeti želju Srba da saznaju o Rusiji što je moguće više. Upravo iz tog razloga kompanija «Газпром нефть»  poklanja Beograđanima i celoj Srbiji ovu foto-izložbu, koja govori o tome, koliko prelepa može da bude Rusija.  
opširnije Opširnije...

Oktobarska akcija izdavačke kuće PortaLibris i Ogledalca
10.10.2009
Izvor: Ogledalce i Portalibris
vaši komentari (0) Komentari

Izdavačka kuća Portalibris i Ogledalce i u oktobru su organizovale akciju za članove/ice Ogledalce klub-a!

Knjige koje smo predstavili i podelili u oktobru: Čokoholičarka i drugarice, Klub ljubitelja čokolade Kerol Metjuz, Posebne teme u fizici katastrofeMarisa Pesl i Putnik Dajana Gabaldon.  
opširnije Opširnije...

Oktobarska akcija Ogledalca
Knjiga Lenosa Hristidisa
01.10.2009
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Ogledalce u saradnji s autorskim izdavačem Teom Nikolić u oktobru je organizovala akciju za članove/ice Ogledalce klub-a!

Knjigu koju smo predstavili i podelili u oktobru: Srećan broj doktora Bua i druge letnje bajke savremenog grčkog autora Lenosa Hristidisa,  u prevodu i autorskom izdanju Tee Nikolić.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena