vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SPORT I REKREACIJA  / Arhiva tekstova
 
 
Nacionalni dan bez duvanskog dima
četvrtak 31. januar
29.01.2008
Izvor: Ministarstvo zdravlja Republike Srbije
vaši komentari (1) Komentari

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da će u Srbiji i ove godine, nizom manifestacija,
31. januar biti obeležen kao nacionalni Dan bez duvanskog dima.
Moto ovogodišnje manifestacije je "100 odsto bez duvanskog dima" čime se ukazuje na štetnost po zdravlje od pasivnog pušenja, posebno kod dece.

U četvrtak, 31. januara u 11 sati, biće organizovano okupljanje kod Biblioteke grada Beograda i šetnja od Kalemegdana do Trga Republike gde će biti postavljeni štandovi domova zdravlja sa savetovalištima za odvikavanje od pušenja, štandovi farmaceutskih kuća i štandovi sponzora  
opširnije Opširnije...

Novogodišnji program za decu i mlade
Ledeni grad 2008. i karnevalčić
18.12.2007
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Novogodišnji program pod nazivom Ledeni grad sastoji se od sportsko rekreativnih i programskih dešavanja za decu i mlade u trajanju od 23. 12. 2007. do 20. 01. 2008, na Trgu Nikole Pašića.
Ledeni grad je koncipiran kao interaktivna tura kroz bajkoviti prostor, koji na svojim punktovima zadržava posetioce raznovrsnim programima u dnevnim terminima kako za najmlađe tako i za tinejdžere i omladinu u večernjim satima.
Vreme rada Ledenog grad-a je od 10.00 do 22.30 časova svakog dana osim, 07. januara 2008.godine.

Ledeni doživljaj vas radosno čeka.  
opširnije Opširnije...

Osvojite Pedometar
Akcija E - Dućana i Ogledalca dok traju zalihe
01.12.2007
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (1) Komentari

E-Dućan i Ogledalce spremili su za članove/ice Ogledalce kluba novu akciju.
Postoji jedna mala «napravica» koju smo našli specijalno za vas. Zove se Pedometar. To je mala, lagana napravica koja se nosi za pojasom i na kraju dana znamo tačno: koliko smo koraka napravili, koju distancu smo prešli i koliko kalorija smo «sagoreli». Mislite na svoje zdravlje i osvojite Pedometar.  
opširnije Opširnije...

Olimpijska baklja u Beogradu
25.06.2007
Izvor: SEEcult.org
vaši komentari (0) Komentari

Olimpijska baklja stići će u Beograd 7. jula, a biće dočekana na Kalemegdanu, pored spomenika Pobedniku, uz vatromet na Brankovom mostu, najavio je gradski Sekretarijat za kulturu.

Olimpijska baklja obasjaće Beograd zahvaljujući Evropskom olimpijskom prvenstvu mladih koje će biti održano od 21. do 28. jula, a prema olimpijskom protokolu, biće upaljena u Atini 6. jula, uz intoniranje himne Srbije. Zatim će avionom biti doneta u Beograd.

Svečano otvaranje i zatvaranje EJOF-a biće održano u Beogradskoj areni, a donošenje baklje biće obeleženo nizom manifestacija, za koje je brigu preuzeo Sekretarijat za kulturu.

Za više informacija idite na link www.oks.org.yu/AspVest.aspx?VestID=148  

Belgrade Sport Fest
25 – 27. maj, Ada Ciganlija
20.05.2007
Izvor: www.BelgradeSportFest.com
vaši komentari (0) Komentari

Preko 100 sportskih disciplina, takmičenja, demonstracije i učešće posetilaca kao i brojne omladinske i društvene kampanje, očekuju nas i na trećem Sport Fest-u, od 25. do 27. maja na Adi Ciganliji.

Uz sada već zaštitne znake festivala – takmičenje u bandži skokovima, turnire u fudbalu, košarci, teniski kamp, prezentacije borilačkih veština, izložbu vazduhoplovnih jedrilica, ove godine festival donosi i neke novitete: internacionalni turnir u odbojci na pesku sa 16 ekipa iz raznih evropskih zemalja, zatim odigravanje zvanične utakmice američkog fudbala SELAF međunarodne lige između Beograd Vukova i Ljubljana Silverhawksa, mini festival grafita i mnogo toga još.  
opširnije Opširnije...

Žene i fudbal
Izvor: vojvodinacafe.com
vaši komentari (0) Komentari

Bez obzira na ustaljeno mišljenje da žene ne podnose fudbal, mnoge su vatreni navijači, dok druge i "upražnjavaju" ovaj sport.
Status žena u sportu kao što je fudbal još uvek, ipak, nije jednak položaju koji uživaju muški igrači, premda se može reći da se stvari lagano popravljaju.
U svetu je sve više ženskih fudbalskih klubova raznovrsnih profila - profesionalnih, ali i onih organizovanih pri srednjim školama, kao i klubova koji za cilj imaju pre svega druženje i rekreaciju.  
opširnije Opširnije...

 
1  2 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena