vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SHOPPING  / Arhiva tekstova
 
 
Novogodišnji i božićni sajam knjiga
u Domu sindikata
15.12.2010
Izvor: Studio B
vaši komentari (0) Komentari

Priliku da za novogodišnje i božićne praznike kupite knjigu kojom ćete obradovati sebe ili nekog drugog imate u holu Doma sindikata gde je otvoren tradicionalni Novogodišnji i božićni sajam knjiga, koji će trajati do 15. januara 2011.

U ponudi ima više od 1.000 novih naslova i 46 izlagača a na štandovima su izloženi naslovi domaćih pisaca, strani bestseleri, enciklopedije, rečnici, sa popustima od 20 do 60 odsto. Pojedini izlagači, pored popusta, za kupljenu knjigu poklanjaju još jednu po njihovom izboru.  
opširnije Opširnije...

Dečji dan za Prihvatilište
10.12.2010
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

Laguna kao najveći izdavač u zemlji pokrenula je inicijativu prikupljanja knjiga za biblioteku Prihvatilišta u kojem žive mladi željni znanja i otkrivanja novih svetova, koje im samo knjiga može pružiti.

Pozivamo vas da 11. decembra u 12  časova posetite knjižaru Delfi SKC, gde će se deca iz Prihvatilišta družiti sa brojnim ličnostima iz javnog i kulturnog života koje su podržale inicijativu Lagune da Prihvatilište dobije svoju prvu biblioteku. Poznate ličnosti će tog dana dati svoj doprinos tako što će doneti najmanje jednu knjigu koju će pokloniti Prihvatilištu. Posetioci takođe mogu dati svoj doprinos tako što će pokloniti bar jednu knjigu. Ovom prilikom pozivamo i druge izdavače da se ugledaju na Lagunu i poput nas doniraju knjige. Akcija će trajati do 2. aprila, kada je Svetski dan knjige za decu i tada ćemo sumirati rezultate.  
opširnije Opširnije...

Književni dijalog u knjižari Delfi SKC
08.12.2010
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

Izuzetno kvalitetan književni program obogaćen je jednim sasvim novim konceptom promocije – otvorenim književnim tribinama na kojima će tri pisca polemisati na jednu temu.
Prava književna poslastica očekuje sve poštovaoce pisane reči sutra, 9. decembra u 18 sati, u knjižari Delfi SKC.

Prvo izdanje ciklusa „Književni dijalog“ biće posvećeno Beogradu, istoriji, stvarnosti i fikciji prestonice koja je poslužila kao dekor i inspiracija Mirjani Đurđević, ovogodišnjoj dobitnici najznačajnije regionalne književne nagrade „Meša Selimović“ za roman „Kaja, Beograd i dobri Amerikanac“, Verici Vinsent Kol koja je stvorila prvog beogradskog detektiva u romanu „Magični teatar ljubavi i smrti“, i Goranu Skrobonji koji je dao fiktivnu sliku Beograda nekada i u budućnosti u romanu „Čovek koji je ubio Teslu“.  
opširnije Opširnije...

Decembarska Moda za poneti
17, 18. i 19. decembra
06.12.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Kulturni centar Grad, Braće Krsmanović 4, svojoj publici poklanja finalno ovogodišnje izdanje Mode za poneti. Ovoga puta Moda traje čak tri dana i predstaviće najnovije kolekcije garderobe, nakita, torbi, muških i ženskih cipela ali i veliki izbor novogodišnjih ukrasa i upotrebnih predmeta za kuću.

Idealno mesto za pronalaženje poklona. Pripremite se za trodnevno uživanje uz 70 najkreativnijih dizajnera po našem izboru, uz neodoljivu muziku gradskih DJeva, toplu čokoladu, kuvano vino i sendviče.

17. decembar, od 17 do 22h
18. decembar, od 17 do 22h
19. decembar, od 14 do 22h  
opširnije Opširnije...

Novembarska Moda za poneti 06. i 07. novembra
04.11.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Novembarska Moda za poneti nudi nam pravo rešenje za ove kišne dane i nadolazeću zimu. 06. novembra od 17h do 22h i 07. novembra od 14h do 22h uz podršku gradskih DJeva u Kulturnom centru Grad, Braće Krsmanović 4, imaćete priliku da se upoznate sa najnovijim kolekcijama više od 70 domaćih i regionalnih autora.

Moda za poneti nam uvek donosi najaktuelnije kreacije kada je u pitanju garderoba, obuća, torbe, nakit…  
opširnije Opširnije...

HP Pavilion i HP Mini modeli prenosivih računara ponovo na modnoj pisti
03.11.2010
Izvor: McCann Erickson Public Relations
vaši komentari (0) Komentari

HP Pavilion serija prenosivih računara predstavljena je na modnoj reviji Ive Stefanović u TC Ušće, kojom je završena Beogradska nedelja mode. Na pisti se našao i HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, koji je našoj publici poznat po nesvakidašnjem dizajnu sa leptirima i pojavljivanju u filmu „Seks i grad 2“.

Novi HP Pavilion modeli, dv3, dv6 i dv7 ispunjavaju raznolike potrebe za snagom, performansama i mobilnošću, po ceni koja se uklapa u skoro svaki budžet. Ovi računari su dizajnirani da odgovaraju ličnom stilu svakog korisnika. Dostupni su u varijanti sa metalnim kućištem sa završnom obradom od brušenog aluminijuma sa ugraviranim talasastim dezenom. Ispod lepe spoljašnosti, HP Pavilion dv3 poseduje najnoviji mobilni procesor i promenljivu grafiku, kao i bežičnu mrežu za najbolju komunikaciju i zabavu u pokretu.  
opširnije Opširnije...

Završen 55. međunarodni
beogradski sajam knjiga
31.10.2010
Izvor: Sajam knjiga
vaši komentari (0) Komentari

Međunarodni beogradski sajam knjiga u potpunosti je uspeo, učestvovalo je više od osam stotina izdavača, ove godine bilo je mnogo više sajamskih programa nego prošle, ukupno 272. Iz Švedske, zemlje koja je bila počasni gost ove kulturne manifestacije bilo je dvadeset autora, a iz ostalih zemalja ukupno trideset šest. Sajam je pratilo ukupno 982 novinara, a od toga 78 iz inostranstva.

Ove godine prodato je oko 125.000 ulaznica, a izdato 4.000 pozivnica i 4.300 propusnica. Bibliotekarima je izdato oko 3000 propusnica, a ovogodišnji Sajam knjiga pratilo je 982 akreditovanih novinara, snimatelja i fotoreportera domaćih i stranih medija. Na 55. međunarodnom sajmu knjiga radilo je preko 3000 ljudi.  
opširnije Opširnije...

Japan na 55. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga
26.10.2010
Izvor: Sajam knjiga
vaši komentari (0) Komentari

Japanska ambasada u Republici Srbiji će vam i ove godine na 55. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga predstaviti jedan deo bogate kulturne baštine Japana.

Origami radionica – umetnost savijanja papira
Održaće se: 28. oktobra, četvrtak
13:00 - 15:00 na štandu Japanske ambasade, Hala 2, nivo A.
Svi zainteresovani pozvani su da prisustvuju Origami radionici.
Radionicu vodi gospođica Ana Radžić, origami majstor.

Portreti u Manga stilu
Održaće se: 29. oktobra, petak
16:00 - 18:00 na štandu Japanske ambasade, Hali 2, nivo A.
Svi zainteresovani pozvani su prisustvuju izradi Manga portreta.
Radionicu vodi: Udruženje ljubitelja japanske popularne kulture „Sakurabana“.  

Laguna na Sajmu knjiga
26.10.2010
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

Sajam knjiga kao najprestižniji događaj u regionu ima veliki kulturni značaj i predstavlja najveći festival književnosti u Srbiji. Od prošle godine Sajam knjiga ima pregledniju sajamsku prezentaciju i veći izložbeni prostor. U skladu sa novinama, IP Laguna će tokom sedam sajamskih dana predstaviti savremenu svetsku i domaću izdavačku produkciju, domaće pisce, a na štandu će se organizovati promocije i potpisivanja, ali i drugi prateći programi.
Štand IP Laguna prepoznaje se u Hali 1 po crvenoj boji i izuzetnoj visini a štand knjižare Delfi nalazi se u Hali 4.  
opširnije Opširnije...

55. međunarodni beogradski sajam knjiga
25 – 31. oktobar 2010.
25.10.2010
Izvor: Sajam knjiga
vaši komentari (0) Komentari

Ove godine, 55. međunarodni beogradski sajam knjiga održava se u terminu od 25. do 31. oktobra 2010. godine. Ovogodišnji slogan Pamet u glavu je dobronameran predlog čitaocu da se izmesti sa poprišta svakodnevnih medijskih ataka na njegova čula, svest i ukus, i da uzme – knjigu u ruke. Savremena svetska i domaća izdavačka produkcija, predstavljanje pisaca, promocije i drugi prateći programi izdavača koncipirani su po izložbenim celinama.

Zemlja počasni gost je Švedska a predstaviće se projektom „Glasovi Švedske“.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena