vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SVE ZA DECU  / Arhiva tekstova
 
 
Pertinijeva akcija “Srećni sati za srećno dete“
28.09.2010
Izvor: PERTINI Toys
vaši komentari (0) Komentari

U susret obeležavanju tradicionalne “Dečje nedelje”, kuća igračaka Pertini organizuje akciju pod nazivom “Srećni sati za srećno dete” u periodu trajanja Dečje nedelje, od ponedeljka (04. oktobra 2010.godine) do nedelje (10. oktobra 2010.godine) u Pertini radnji na 2. spratu robne kuće “Beograđanka“, u srcu grada. (Masarikova 5).

Svakog radnog dana tokom Dečje nedelje pravo popusta od 10% na kupovinu bilo kog PERTINI proizvoda mogu ostvariti svi oni koji u srećnim satima, od 17:00h do 21:00h, posete Pertini prodavnicu u robnoj kući Beograđanka, kao i u subotu, 09. oktobra od 15:00h do 20:00h.  
opširnije Opširnije...

Skadarlija voli Moj stočić
16.09.2010
Izvor: Vanguard communications
vaši komentari (0) Komentari

Kuća Đure Jakšića i hotel Petit Piaf
Skadarska 34
Skadarlija voli stočić
tri godine akcije „Moj stočić“
17. septembar, 18h

Akcija „Moj stočić“ pokrenuta je na inicijativu Sekretarijata za obrazovanje grada Beograda i uz svesrdnu pomoć Jasne Maksimović, koja je započela saradnju sa Draganom Ognjenović, autorom projekta „Moj stočić”.

Na početku su u akciju „Moj stočić“ bile uključene dve škole za decu sa smetnjama u razvoju: Stefan Dečanski, Beograd i Sveti Sava, Umka, potom se priključile i škole: Veljko Ramadanović, Zemun, Dušan Dugalić, Beograd, Dragan Kovačević, Beograd, Sava Jovanović Sirogojno, Zemun, Srednja zanatska škola, Beograd, Kosovski Božuri iz Kosovske
Mitrovice.  
opširnije Opširnije...

Izložba spomenara - U srcu sam te zaključala
21 jul – 03. avgust 2010.
21.07.2010
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (2) Komentari

Izložba spomenara - U srcu sam te zaključala
Veliko Gradište kod Srebrnog jezera
Kneza Lazara 12 (Glavna ulica)
Vesna Mirilo
21 jul – 03. avgust 2010.
Otvaranje izložbe sreda 21. jul, 19 časova

Izložba spomenara U srcu sam te zaključala je kulturološko-dokumentarni projekat koji ima za cilj predstavljanje i popularisanje spomenara.
Sveščice koje su devojke u Srbiji u strogoj tajnosti popunjavale stihovima još početkom XX veka, vremenom su se menjale, ali kroz sve te godine nisu prestale da odišu divnim emocijama. U njima ima svačega: od prave poezije, preko fotografija prijatelja, pramena kose, isečaka iz štampe, crteža, pa sve do sladunjavih stihova bez ikakve umetničke vrednosti.  
opširnije Opširnije...

Knjige za leto - avantura na raspustu
Portalibrisova akcija za školarce
01.06.2010
Izvor: Portalibris
vaši komentari (0) Komentari

Pred sam kraj školske godine, Portalibris započinje akciju namenjenu školarcima pod nazivom „Knjige za leto-avantura na raspustu”.

Mladim čitaocima biće ponuđene zanimljiva izadanja  u kojima mogu da uživaju tokom letnjeg odmora, ali će biti pozvani i da pokažu svoju kreativnost.
U središtu akcije je literarni konkurs Kupi knjigu - igraj igru u kome će učestvovati svi kupci knjige Dete sa vode: Ucena razbojnika Emili Dajmand.  
opširnije Opširnije...

Mama kupi mi....
12. maj 2010. – 15. januar 2011.
15.05.2010
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Etnografski muzej u Beogradu
Studentski trg 13
Mama kupi mi....
12. maj 2010.  – 15. januar 2011.

Na izložbi pod nazivom Mama kupi mi...., u Etnografskom muzeju, predstavljene su lutke i ono što prati igru s njima iz kolekcije tog muzeja, upotpunjene predmetima iz privatnih kolekcija i drugih muzeja u Srbiji.
Od najstarije lutkice iz 1891. godine do najsavremenijih Barbika i akcionih lutaka namenjenih dečacima, postavka prikazuje hronološki "razvoj" tih igrački kroz proteklih stotinak godina.  
opširnije Opširnije...

Vrata su otvorena!
Gradski doček Nove 2010. godine
22.12.2009
Izvor: Ogledalce i Belef centar
vaši komentari (1) Komentari

Veliki gradski doček Nove godine u Beogradu postao je tradicionalna gradska manifestacija, koja se u kontinuitetu održava svake godine od početka novog milenijuma, ima opštenarodni karakter i zato je izrazito važna za naš glavni grad.

Imajući u vidu izuzetne događaje koji prethode samom dočeku Nove godine, a to su olakšice u pogledu viznog režima sa zemljama Evropske unije i stavljanje naše zemlje na «beli Šengen», Odbor za proslavu dočeka Nove godine uspeo je da obezbedi izuzetne muzičke izvođače, koji će nam uveličati ulazak u predstojeću, posebno značajnu godinu.

U skladu sa time je i slogan novogodišnje proslave Vrata su otvorena.  
opširnije Opširnije...

Novogodišnji program za decu i mlade
Klizalište Ledena čarolija 2010.
22.12.2009
Izvor: Ogledalce i Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

Klizalište Ledena čarolija na Trgu Nikole Pašića biće središte oko kojeg će se okupljati najmlađi da bi se družili i rekreirali tokom punih mesec dana od 28. decembra 2009. do 28. januara 2010. godine.

Ulaz na Klizalište površine 800 kvadratnih metara biće slobodan svakog dana od 10:00 do 22:00 za one koji ponesu svoje klizaljke, ali će i oni drugi koji dođu bez njih moći da ih iznajme u Iglou pored samog klizališta po simboličnoj ceni od 100 dinara.

Termini treba da se rezervišu preko telefona 066/193-833.   
opširnije Opširnije...

Započni čaroliju u svom gradu!
Coca-Cola praznični karavan
04.12.2009
Izvor: McCann Erickson Public Relatons
vaši komentari (3) Komentari

Coca-Cola praznični karavan sakuplja poklone za decu bez roditeljskog staranja, decu sa posebnim potrebama ili mališane koji borave u bolnicama.

Coca-Cola praznični karavan kreće na put 05. decembra iz Beograda i do 26. decembra obićiće još 16 gradova u Srbiji, kao i Podgoricu u Crnoj Gori. Cilj karavana je da u svakom gradu koji će posetiti sugrađani prikupe i donesu što više poklona za mališane bez roditeljskog staranja, decu sa posebnim potrebama ili mališanima koji borave u bolnicama, ne bi li im preneli delić praznične atmosfere i ulepšali boravak u ovim institucijama.  
opširnije Opširnije...

Festival nauke - 4, 5 i 6. decembra u Beogradu
Nauka na bezbroj načina
11.11.2009
Izvor: Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja
vaši komentari (0) Komentari

Ovogodišnja manifestacija Festival nauke održaće se 4, 5 i 6. decembra a tokom trodnevnog spektakla posetioci će moći da uživaju u eksperimentima više od 200 naučnika, profesora i studenata. Domaći ali i brojni strani naučnici imaće zadatak da svakom posetiocu, bez obzira na godine i obrazovanje, približe naizgled apstraktan svet nauke na zabavan način.   opširnije Opširnije...

Prvi Salon slatkiša u Beogradu
Slatke priče
16.10.2009
Izvor: slatkeprice.com
vaši komentari (0) Komentari

Po prvi put u našoj zemlji, od 27. do 29. novembra 2009. godine u Sava centru, održaće se Beogradski Salon slatkiša pod nazivom Slatke priče koji će okupiti proizvođače čokolada, bombona i ostalih konditorskih proizvoda, kao i svih vrsta slatkiša.

Nagradni konkursi za Slatku priču, Slatki crtež i Najslađe lice  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena