vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SVE ZA DECU  / Arhiva tekstova
 
 
Hokej turnir najmlađih kategorija
26.12.2008
Izvor: Ogledalce i Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

U okviru manifestacije ’’Ledeni grad’, na Klizalištu na Trgu Nikole Pašića, u nedelju, 28.12.2008. od 10:00 do 14:00, biće održan Hokej turnir najmlađih kategorija (igrači rođeni 2001. i mlađi).
Turnir se odvija između 4 ekipe: HK Crvena Zvezda, HK Partizan, HK Taš, HK Beostar. U 14:00h biće dodela nagrada najboljim ekipama i pojedincima.

Tokom trajanja Hokej turnira zatvoreni su termini rekreativnog klizanja za građane.  

...Počnimo poljupcima
Gradski doček Nove 2009. godine
12.12.2008
Izvor: Ogledalce i Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

Gradski doček Nove godine – Jedinstvena je manifestacija, koja se svake godine održava u našem gradu pod pokroviteljstvom Uprave Grada Beograda, ima višestruki značaj, a ove godine se održava pod sloganom ...Počnimo poljupcima.

Uz već poznatu konstataciju i mišljenje da je Beograd grad dobre zabave i gostoljubivih ljudi, to je i prilika da se u novogodišnjoj noći pošalje tako potrebna poruka svetu. Da sa iskrenim željama i osećanjima jedni prema drugima budemo bolji i tolerantniji, da podelimo lepo i ružno i da nikada ne izgubimo veru u bolje. To bi bila poruka prestonog grada i njegovog stanovništva koje poseduje sve te osobine i ogromnu energiju.  
opširnije Opširnije...

Novogodišnji program za decu i mlade
Ledeni grad 2009.
12.12.2008
Izvor: Ogledalce i Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

Novogodišnji program pod nazivom Ledeni grad sastoji se od sportsko rekreativnih i programskih dešavanja za decu i mlade u trajanju od 20. decembra 2008. do 18. januara 2009, na Trgu Nikole Pašića. Radno vreme klizališta je od 9 do 23 časa, a ulaz na klizalište je besplatan.

Kako ne bi došlo  do velikih gužvi i nesporazuma oko rezervacija  besplatnih karata i termina za glizalište Ledenog grada na Trgu Nikole Pašića, molimo zainteresovane da 24 sata unapred isključivo preko INFO telefona rezervišu besplatne ulaznice i slobodne termine

INFO telefoni ledeni grad: 066/049-751
INFO telefoni za iznajmljivanje klizaljki: 066/049-752  
opširnije Opširnije...

Ulica otvorenog srca
12.12.2008
Izvor: Ogledalce i Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

"Samo nasmejano srce je otvoreno srce"
Svetogorska ulica i deo Makedonske ulice
(od Takovske do zgrade Doma omladine)
1. januar 2009. godine
12:00-16:00h

Ulica otvorenog srca
je turističko umetnički događaj, afirmisan kao deo šireg programa "Beograd - grad otvrenog srca". Manifestacija je ustanovljena 1988/89. i kao takva ušla je u kalendar najznačajnijih aktivnosti u glavnom gradu a ove godine na Ulici otvorenog srca biće i DAN CRVENIH NOSEVA.  
opširnije Opširnije...

Deda Mraz i Srećna vila
Decembarska akcija Enco book i Ogledalca
03.12.2008
Izvor: Enco book i Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Izdavačka kuća Enco book i Ogledalce u decembru su organizovale akciju za članove/ice Ogledalce klub-a.

Knjigu koju smo vam predstavili i podelili u decembru:

Deda Mraz - iluzija, da li je treba razvijati ili razbiti tu iluziju kod dece?


Bajke su važan i neizostavan segment odrastanja. Bajke razvijaju maštu, kreativnost. Deca lakše prevazilaze probleme kroz izmišljene likove.
Tako je lik i mit Deda Mraza deo detinjstva i deo čarolije novogodišnjih praznika. I ne treba detetu skratiti detinjstvo izbačivši mu novogodišnju čaroliju iz njega. Svako dete želi da veruje u Deda Mraza i voli da dobija poklone, uživa u čaroliji novogodišnjih praznika.  
opširnije Opširnije...

Kviz-knjiga Putovanje Srbijom sa Maksom
Novembarska akcija Enco book i Ogledalca
03.11.2008
Izvor: Enco book i Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Izdavačka kuća Enco book i Ogledalce u novembru su organizovale akciju za članove/ice Ogledalce klub-a.

Knjigu koju smo vam predstavili i podelili u novembru:

U izdanju  Enco Book izašla je deseta jubilarna knjiga iz edicije «Putovanje kroz znanje» knjige neobičnog formata ili kako ih  deca zovu kviz-knjige.
Do sad su izašle knjige kojima deca uče engleski, matematku, pripremaju se za školu,... ovaj put to je Putovanje Srbijom sa Maksom.

Knjiga ima za cilj da decu upozna sa svim važnim činjenicama vezanim za Srbiju, njenu istoriju, kulturu i kulturnu baštinu, sa geografijom, važnim ličnostima iz istorije, umetnosti, sporta i nauke koji su proslavili Srbiju.  
opširnije Opširnije...

Uspešno učenje
Oktobarska akcija Enco book i Ogledalca
01.10.2008
Izvor: Enco book i Ogledalce
vaši komentari (1) Komentari

Izdavačka kuća Enco book i Ogledalce u oktobru su organizovale akciju za članove/ice Ogledalce klub-a.

Knjigu koju smo vam predstavili i podelili u oktobru:

Uspešno učenje: kako se pravilno uči predstavlja priručnik namenjen istovremeno i deci starijeg osnovno školskog uzrasta i srednjoškolcima, kao i njihovim roditeljima. Sa druge strane, Uspešno učenje: naučite decu da pravilno uče obraća se roditeljima. Autor pokušava da odraslima objasni zašto deca ne vole školu, zašto to nije njihova jedina obaveza kako roditelji često misle, zašto deca uglavnom ne vide korist od obrazovanja, i konačno, da deci neko mora objasniti kako se pravilno uči, da bi oni u tome mogli biti uspešni.  
opširnije Opširnije...

Knjiga Uspešan roditelj – uspešno dete
Septembarska akcija Enco book i Ogledalca
01.09.2008
Izvor: Enco book i Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Izdavačka kuća Enco book i Ogledalce u septembru su organizovale akciju za članove/ice Ogledalce klub-a.

Knjigu koju smo predstavili i podelili:

Uspešan roditelj – uspešno dete
jeste knjiga namenjena roditeljima od samog rođenja njihove dece pa sve do njihovog punoletstva. Prolazeći zajedno sa decom kroz različite razvojne faze odrastanja roditeljima ova knjiga može predstavlja praktični priručnik i oblik aktivne podrške. Ona stalno podseća roditelje na važnost pojedinih osnovnih principa roditeljstva kao što su: neophodnost pokazivanja ljubavi, poverenje, prihvatanje ličnosti deteta, ali istovremeno poziva na stalno preispitivanje: koliko smo ambiciozni, koliko iskreni prema svojoj deci, koliko im dopuštamo da oni budu „svoji“, ili da „misle svojom glavom“.  
opširnije Opširnije...

Šta vam sve nudi CET?
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

CET (Computer Equipment and Trade) iz Beograda, osnovan je 1990. godine a bavi se obukom za rad na računarima, prodajom licencnog softvera, izdavaštvom, prodajom domaće i strane kompjuterske literature i konsaltingom.

U okviru kompanije CET, nalaze se dve izdavačke kuće: Portalibris i CET izdavačka kuća kompjuterske literature.

Pored škole računara, CET je takođe osnivač i Računarskog fakulteta, pri Univerzitetu Union, koji je upisao prvu generaciju studenata školske 2003/04 godine, kao i prve i jedine privatne Računarske gimnazije koja je počela sa radom školske 2005/2006 godine upisom prve generacije studenata u prvi razred.  
opširnije Opširnije...

Autogram za humanost
22.07.2008
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

Poštovani,
Pozivamo Vas da uzmete učešće u humanitarnoj akciji koju organizuje izdavačka kuća Laguna u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za obrazovanje i u saradnji sa Narodnom bankom Srbije.

Kako još uvek nije prikupljeno dovoljno novca, koristimo još jednu priliku da pozovemo firme, ustanove i građane da se uključe u ovu humanitarnu akciju ili kao glavni pokrovitelji ili kao donatori. Akcija traje do 1. oktobra 2008. godine.

Izdavačka kuća Laguna zamolila je neke od trenutno najpopularnijih i najuticajnijih stranih pisaca da potpišu svoje knjige koje su prevedene na srpski jezik.
U dogovoru sa autorima, planirano je da potpisane knjige budu ponuđene na prodaju i da se prikupljena sredstva poklone namenski Školi za decu sa smetnjama u razvoju „Dušan Dugalić“. Škola bi ovaj novac namenski utrošila na kupovinu senzorne sobe.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena