vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
ZDRAVLJE I MEDICINA  / Arhiva tekstova
 
 
Veliko spremanje Srbije u subotu 5. juna
Očistimo Srbiju
25.05.2010
Izvor: Očistimo Srbiju
vaši komentari (0) Komentari

Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja u okviru akcije Očistimo Srbiju organizuje veliku radnu akciju čišćenja otpada Veliko spremanje Srbije u subotu, 5. juna 2010.

Pozivamo sve zaposlene u državnoj upravi, javna preduzeća, privredna društva, medije, škole, udruženja, organizacije i građane da se priključe akciji i prijave putem sajta Očistimo Srbiju ili na telefon 011/36-222-36

Svaka opština formira lokalni štab koji utvrđuje lokacije i sprovodi akciju na svojoj teritoriji u saradnji sa partnerima, a imenuje i koordinatora čija imejl adresa počinje nazivom opštine (nazivopstine@ocistimosrbiju.rs).

Sve informacije možete dobiti u kancelariji akcije Očistimo Srbiju na telefon 011/ 36-222-20.  

ProLEPTIRi se!
Osvoji HP Mini 210 Vivienne Tam netbook
24.05.2010
Izvor: McCann Erickson Public Relations
vaši komentari (0) Komentari

Kompanija HP i sajt STORY.rs pokreću konkurs „ProLEPTIRi se u stilu filma Seks i grad“ u kome pozivaju sve verne gledateljke ovog serijala da se doteraju u stilu Keri, Samante, Mirande ili Šarlot i osvoje HP Mini 210 Vivienne Tam netbook! www.hp.rs/viviennetam

Sve što je potrebno da urade jeste da osmisle odevnu kombinaciju inspirisanu stilom poznatih Njujorčanki i dizajnom atraktivnog računara koji se pojavljuje u filmu Seks i grad 2, zabeleže to fotoaparatom i pošalju fotografiju redakciji sajta STORY. Odevna kombinacija mora da sadrži bilo koji modni detalj u obliku leptira, koji će biti prikladno uklopljen sa ostalim odevnim predmetima.

Vlasnica fotografije sa najkreativnijom odevnom kombinacijom dobiće laptop HP Mini 210 Vivienne Tam Edition na premijeri filma Seks i grad 2, 1. juna 2010. godine u Sava Centru! Rok za slanje prijava je 30. maj 2010. godine do 00.00 časova

Sve informacije o konkursu možete pronaći na www.story.rs.  

Sat za našu planetu
24.03.2010
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (0) Komentari

U subotu, 27. marta Svetski fond za zaštitu prirode (WWF), organizuje akciju pod nazivom „Sat za našu planetu 2010“ (Earth Hour 2010), čija je ideja da se tačno u 20:30h na sat vremena ugase svetla u gradovima širom sveta u cilju pružanja doprinosa borbi protiv klimatskih promena.

Sat za našu planetu je pokrenut 2007. u Sidneju, kada je ukupno 2,2 miliona domova i kompanija isključilo svetlo na sat vremena i tako pokazalo svoj stav protiv klimatskih promena.  
opširnije Opširnije...

Prvi Prolećni festival zdravlja
16. i 17. april 2010. godine
04.03.2010
Izvor: Časopis Tvojih 5 minuta
vaši komentari (0) Komentari

Prvi Prolećni festival zdravlja održaće se u Domu vojske Srbije 16. i 17. aprila 2010. godine, od 10 do 20 sati.

Na skupu će učestvovati 8 domova zdravlja grada Beograda, priznati lekari, farmaceutske kuće, ordinacije, instruktori fitnesa i raznih sportova, kozmetičari, stručnjaci iz sveta wellness-a i banjskog turizma, kao oni koji se bave zdravom ishranom. Cilj ove manifestacije je da građani dobiju informacije i savete stručnjaka iz različitih oblasti i na jednom mestu nađu niz sadržaja koji će im pomoći da očuvaju zdravlje i unaprede kvalitet života.  
opširnije Opširnije...

Scholl Biomechanics ortopedski ulošci
Za hod po oblacima
Izvor: Communis
vaši komentari (0) Komentari

Potreba za terapeutskim  proizvodom visokih preformansi usmerio je specijaliste iz Scholla ka izradi posebne linije uložaka Biomechanics. Ortopedske karakteristike ovog uloška omogućavaju ispravljanje deformiteta stopala a time i otklanjanje bolova u stopalu, zglobu i kolenu. Svojom mekoćom i posebnim dizajnom Biomechanics ulošci apsorbuju pritiske sa površine stopala i tako štite leđa i kičmu.   opširnije Opširnije...

Tradicionalni 06. Međunarodni festival čaja,
aromatičnog, začinskog i lekovitog bilja
10.02.2009
Izvor: Film Publik Art
vaši komentari (0) Komentari

Od 4. do 8. februara u Nišu, u organizaciji Film Publik Art-a, održan je tradicionalni 6. Međunarodni festival čaja, aromatičnog, lekovitog i začinskog bilja. Festival je promotivno-edukativnog karaktera i deo je velikog projekta FPA "Živeti sa prirodom" koji su podržali Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstva ekologije Vlade Republike Srbije.   opširnije Opširnije...

Međunarodni Festival lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja 04 – 08. februar 2009. Niš
05.02.2009
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Tradicionalni 06. Festival Čaja održaće se od srede 04. do nedelje 08. februara 2009.godine u Nišu u prostoru Belog Hola Kluba Vojske.
Festival je promotivno-edukativnog karaktera i deo je velikog projekta FPA "Živeti sa prirodom" koji je podržan od Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva ekologije Vlade Republike Srbije.  
opširnije Opširnije...

Dajte krv - ulepšajte dan sebi i drugima
15.01.2009
Izvor: Medija centar
vaši komentari (0) Komentari

U sredu 21. Januara od 09.00-14.00 časova u Sava centru, Milentija Popovića 9, Delegatska jedinica 15 - dajte krv i ulepšajte dan sebi i drugima.

Akcija Instituta za transfuziju krvi Srbije i Sava centra

Institut za transfuziju krvi Srbije građanima čestita Novu godinu i Božić.
Istovremeno, obaveštava grašane da su tokom proteklih novogodišnjih praznika svi pacijenti u beogradskim zdravstvenim ustanovama adekvatno i pravovremeno transfuziološki zbrinuti. 
Međutim, rezerve krvi su u ovom trenutku značajno smanjene. Naročito je izražen deficit trombocita i plazme koji se pripremaju iz tek uzete, sveže krvi. Vek trajanja trombocita, neophodnih za lečenje hematoloških bolesnika, je samo pet dana. 
Zbog spajanja praznika, zimskog raspusta i niskih temperatura, broj organozovanih akcija davanja krvi na terenu je nedovoljan, a pojedinačan odziv građana je, nažalost, veoma slab.
  

Nacionalni dan bez duvanskog dima
četvrtak 31. januar
29.01.2008
Izvor: Ministarstvo zdravlja Republike Srbije
vaši komentari (1) Komentari

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da će u Srbiji i ove godine, nizom manifestacija,
31. januar biti obeležen kao nacionalni Dan bez duvanskog dima.
Moto ovogodišnje manifestacije je "100 odsto bez duvanskog dima" čime se ukazuje na štetnost po zdravlje od pasivnog pušenja, posebno kod dece.

U četvrtak, 31. januara u 11 sati, biće organizovano okupljanje kod Biblioteke grada Beograda i šetnja od Kalemegdana do Trga Republike gde će biti postavljeni štandovi domova zdravlja sa savetovalištima za odvikavanje od pušenja, štandovi farmaceutskih kuća i štandovi sponzora  
opširnije Opširnije...

Osvojite Pedometar
Akcija E - Dućana i Ogledalca dok traju zalihe
01.12.2007
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (1) Komentari

E-Dućan i Ogledalce spremili su za članove/ice Ogledalce kluba novu akciju.
Postoji jedna mala «napravica» koju smo našli specijalno za vas. Zove se Pedometar. To je mala, lagana napravica koja se nosi za pojasom i na kraju dana znamo tačno: koliko smo koraka napravili, koju distancu smo prešli i koliko kalorija smo «sagoreli». Mislite na svoje zdravlje i osvojite Pedometar.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena