vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
GASTRONOMIJA  / Arhiva tekstova
 
 
Biram da recikliram, 07. jul – 17. avgust
Društvena kampanja Belgrade Beer Festa
07.07.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Donesite prazne limenke – čuvajte prirodu!

Štand društvene kampanje „Biram da recikliram 2010“ ove godine nalazi se na platou ispred Tržnog Centra Ušće. Reč je o nastavku prošlogodišnje kampanje „Biram da recikliram“ koju je marketinški magazin Taboo nagradio kao jednu od najboljih u 2009.

Građani mogu na štand donositi prazne limenke od 07. jula do 17. avgusta, koje potom, zahvaljujući fondu Recan i kompaniji Ball Packaging Europe, odlaze u reciklažu. Prošle godine, više od 15.000 ljudi na ovaj način je pokazalo brigu o zaštiti životne sredine i očuvanju okoline u kojoj živimo.  

Prvi Beogradski festival hrane i pića
10.06.2010
Izvor: Agencija Headline
vaši komentari (0) Komentari

Posle Njujorka, Londona, Melburna, Dubaija, najzad i kod nas, jedinstveno gurmansko iskustvo pod vedrim nebom. Prvi Beogradski festival hrane i pića održaće se na Kalemegdanskoj tvrđavi 12. i 13. juna.

Osnovna ideja ovog festivala je da se na jednom mestu, po prvi put u Beogradu predstave kulinarski specijaliteti najboljih, najposećenijih i najpoznatijih restorana Beograda i da se posetiocima pruži potpuno nov, gurmansko-hedonistički doživljaj za sva čula.

Pored restorana, posetiocima će se predstaviti i najpoznatiji proizvođači hrane i pića, catering servisi, podrumi vina, poslastičari, komercijalni sponzori. Svako od izlagača će imati svoje zasebno mesto na festivalu, u vidu ekskluzivnih štandova.  
opširnije Opširnije...

Uskršnje čarolije
Kuvanje i farbanje jaja
31.03.2010
Izvor: TopVita
vaši komentari (0) Komentari

Bliže nam se Uskršnji praznici, a sa njima i neizbežno kuvanje i farbanje jaja. Verovali ili ne, ipak postoji pravi način da obarite tvrdo kuvana jaja, lako ih oljuštite i da izbegnete stvaranje one ružne zelene boje koja se pojavljuje na žumancetu. Uprkos mišljenju koje većina nas ima, ta zelena boja ne potiče usled »bajatosti« jaja, već od neodgovarajućeg kuvanja, odnosno prekuvavanja jaja.   opširnije Opširnije...

Kako iskoristiti preostale ljuske od jaja
Izvor: TopVita
vaši komentari (0) Komentari

Posle Uskrsa ostaće gomila ljusaka od jaja koje ne morate baciti u kantu za otpatke. Zalepite ih na papir i napravite mozaike i ukrase za decu. Neka vam i ona pomognu, a da bi im bilo što lakše, neka ljuske budu malo veće. Na karton prvo nacrtajte skicu crteža, za to vreme ostavite ljuskice da se dobro osuše. Možete ih razvrstati po bojama, kako bi vam bilo lakše da pronađete odgovarajuću ljuskicu. Pažljivo zalepite komadić po komadić lepkom za papir, koje neće štetiti deci.   opširnije Opširnije...

Običaj farbanja jaja
30.03.2010
Izvor: Internet
vaši komentari (0) Komentari

Jedan od najlepših i najradosnijih hrišćanskih običaja, koji se nije iskorenio, čak ni u gradovima, jeste farbanje jaja za Vaskrs. Za taj dan se farbaju jaja, najviše crvenom bojom (mada se koriste i druge boje), poklanjaju se jaja i tuca se jajima.

Vredna domaćica, po ustaljenoj tradiciji, vaskršnja jaja boji (farba) na Veliki petak, u dan kada se, inače, ništa drugo ne radi, već su sve misli hrišćana upućene na strašni događaj Hristovog nevinog stradanja. Vasrks predstavlja najvažniji hrišćanski praznik, kojim se izražava radost, zbog konačne pobede sina Božijeg, nad smrti i progonstvom.  
opširnije Opširnije...

Humanitarna akcija
Internacionalna Tortijada
24.03.2010
Izvor: Slatki osmeh
vaši komentari (0) Komentari

U Kongresnoj sali hotela Jagodina, 27. marta 2010. godine, u terminu od 11-14 časova, biće održana humanitarna akcija Internacionalna Tortijada u organizaciji Slatki osmeh. Pozivamo da se pridružite ovoj humanitarnoj manifestaciji i prisustvujete otvaranju Tortijade u 13 časova nakon čega će biti razgledanje
torti.  
opširnije Opširnije...

Vaskršnji pokloni iz Strauss Adriatic-a
11.03.2010
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (1) Komentari

Povodom najvećeg pravoslavnog praznika Vaskrsa kompanija Strauss Adriatic obradovaće svoje potrošače jednim iznenađenjem. Svi ljubitelji Doncafé Minas i Moment kafe uz kupovinu pakovanja od 200 grama dobiće na poklon crvenu farbu za uskršnja jaja i sličice.

Vaskršnjim poklon pakovanjima Doncafé čestita Vaskrs svojim cenjenim potrošačima i želi vrhunsko  uživanje tokom praznika uz omiljeni crni napitak.  
opširnije Opširnije...

Prvi Prolećni festival zdravlja
16. i 17. april 2010. godine
04.03.2010
Izvor: Časopis Tvojih 5 minuta
vaši komentari (0) Komentari

Prvi Prolećni festival zdravlja održaće se u Domu vojske Srbije 16. i 17. aprila 2010. godine, od 10 do 20 sati.

Na skupu će učestvovati 8 domova zdravlja grada Beograda, priznati lekari, farmaceutske kuće, ordinacije, instruktori fitnesa i raznih sportova, kozmetičari, stručnjaci iz sveta wellness-a i banjskog turizma, kao oni koji se bave zdravom ishranom. Cilj ove manifestacije je da građani dobiju informacije i savete stručnjaka iz različitih oblasti i na jednom mestu nađu niz sadržaja koji će im pomoći da očuvaju zdravlje i unaprede kvalitet života.  
opširnije Opširnije...

Događaj u organizaciji Adore Chocolat, izdavačke kuće Portalibris i Sigurne kuće
03.03.2010
Izvor: PortaLibris
vaši komentari (0) Komentari

Za Dan žena, 8. marta 2010. sa početkom u 18h, u lokalu Adore Chocolat, shopping mall Delta City, lokal 243, I sprat, okupiće se poznate ličnosti (Danica Maksimović, Ana Sofrenović, Milica Milša i Žarko Jokanović, Milan Vasić, Branislav Lečić) u akciji oslikavanja čokoladnih tabli i potpisivanju knjige Čokoholičarka izdavačke kuće Portalibris.

Oslikane čokoladne table će se prodavati, a sav prihod će biti doniran Sigurnoj kući, dok će potpisane knjige biti poslate ženama iz Sigurne kuće.  
opširnije Opširnije...

Knjiga o čokoholicarki na Salonu slatkiša u Beogradu i Adore Chocolat pokloni
25.11.2009
Izvor: Ogledalce i Portalibris
vaši komentari (0) Komentari

Novi bestseler britanske autorke Kerol Metjuz Čokoholičarka i drugarice, Klub ljubitelja čokolade, imaće posebno mesto na Salonu slatkisa Slatke priče, koji se održava od 27. do 29. novembra u Sava Centru.

Posetioci će moći da kupe ovu knjigu po sajamskoj ceni na štandu Portalibrisa i prve tri osobe koje  to učine dobiće na poklon novu Adore čokoladnu tablu. Svi posetioci sa kupljenom knjigom dobijaju poseban poklon-vaučer za kupovinu nove čokoladne Adoré table sa popustom od čak 30%.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena