vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
GASTRONOMIJA  / Arhiva tekstova
 
 
Klasične pene karbonare
Izvor: Jamie Oliver, Srećni dani uz goli ručak, Izdavač: Via connect
vaši komentari (0) Komentari

Za Džejmija Olivera spremanje hrane i srećni dani - gotovo uvek idu zajedno. Ali nije dovoljno samo pravljenje fantastično originalnih i otkačenih jela.
Uz dobru klopu obavezno ide i druženje sa prijateljima i porodicom. Džejmi, jedan od najpopularnijih britanskih kuvara u svojoj knjizi Srećni dani po kojoj je rađena poznata televizijska serija, donosi pregršt novih ludih recepata.

Evo kako se to radi: jednostavno, brzo i jeftino.  
opširnije Opširnije...

Najbolji pečeni luk na svetu
Izvor: Jamie Oliver, Srećni dani uz goli ručak, Izdavač: Via connect
vaši komentari (0) Komentari

Za Džejmija Olivera spremanje hrane i srećni dani - gotovo uvek idu zajedno. Ali nije dovoljno samo pravljenje fantastično originalnih i otkačenih jela.
Uz dobru klopu obavezno ide i druženje sa prijateljima i porodicom. Džejmi, jedan od najpopularnijih britanskih kuvara u svojoj knjizi Srećni dani po kojoj je rađena poznata televizijska serija, donosi pregršt novih ludih recepata.

Moje otkriće. Najbolji recept za luk - nešto neviđeno, potpuno božanstveno, čisto proviđenje. Volim da ga služim uz bakalar, ali odličan je i uz pečenu piletinu. Morate ga probati.  
opširnije Opširnije...

Pile u mleku
Izvor: Jamie Oliver, Srećni dani uz goli ručak, Izdavač: Via connect
vaši komentari (0) Komentari

Za Džejmija Olivera spremanje hrane i srećni dani - gotovo uvek idu zajedno. Ali nije dovoljno samo pravljenje fantastično originalnih i otkačenih jela.
Uz dobru klopu obavezno ide i druženje sa prijateljima i porodicom. Džejmi, jedan od najpopularnijih britanskih kuvara u svojoj knjizi Srećni dani po kojoj je rađena poznata televizijska serija, donosi pregršt novih ludih recepata.

Pomalo čudna ali sjajna kombinacija koju morate probati.  
opširnije Opširnije...

Fenomenalni sendvič sa ribljim štapićima
Izvor: Jamie Oliver, Srećni dani uz goli ručak, Izdavač: Via connect
vaši komentari (0) Komentari

Za Džejmija Olivera spremanje hrane i srećni dani - gotovo uvek idu zajedno. Ali nije dovoljno samo pravljenje fantastično originalnih i otkačenih jela.
Uz dobru klopu obavezno ide i druženje sa prijateljima i porodicom. Džejmi, jedan od najpopularnijih britanskih kuvara u svojoj knjizi Srećni dani po kojoj je rađena poznata televizijska serija, donosi pregršt novih ludih recepata.

Imam utisak da kao glavni kuvar ne bih smeo da jedem stvari kao što su sendviči sa ribljim štapićima - ali izgleda da ih to čini još ukusnijim. Evo kako ih pravim...  
opširnije Opširnije...

Pile u soli sa komoračem, timijanom i limunom
Izvor: Jamie Oliver, Srećni dani uz goli ručak, Izdavač: Via connect
vaši komentari (0) Komentari

Za Džejmija Olivera spremanje hrane i srećni dani - gotovo uvek idu zajedno. Ali nije dovoljno samo pravljenje fantastično originalnih i otkačenih jela.
Uz dobru klopu obavezno ide i druženje sa prijateljima i porodicom. Džejmi, jedan od najpopularnijih britanskih kuvara u svojoj knjizi Srećni dani po kojoj je rađena poznata televizijska serija, donosi pregršt novih ludih recepata.

Verovatno najluđi recept na svetu. Ne plašite se, nije preslano. Mislim da je to jedno od najukusnijih jela sa piletinom koje možete probati. Doduše, mnogi će misliti da ste prolupali kad se pojavite za stolom sa gromadom soli i sekiricom u ruci (šala, šala).  
opširnije Opširnije...

Jogurt sa džemom od borovnica i likerom od zove
Izvor: Jamie Oliver, Srećni dani uz goli ručak, Izdavač: Via connect
vaši komentari (0) Komentari

Za Džejmija Olivera spremanje hrane i srećni dani - gotovo uvek idu zajedno. Ali nije dovoljno samo pravljenje fantastično originalnih i otkačenih jela.
Uz dobru klopu obavezno ide i druženje sa prijateljima i porodicom. Džejmi, jedan od najpopularnijih britanskih kuvara u svojoj knjizi Srećni dani po kojoj je rađena poznata televizijska serija, donosi pregršt novih ludih recepata.

Dobar i brz recept za one dane kada ne želite da potrošite čitavu večnost na spremanje deserta. A može poslužiti i kao lep uvod u glavno jelo. U obzir dolazi bilo koja vrsta džema, ali onaj od borovnica je savršen. Ipak, probajte i verzije sa jagodama i malinama.  
opširnije Opširnije...

Najbolji stek sendvič
Izvor: Jamie Oliver, Srećni dani uz goli ručak, Izdavač: Via connect
vaši komentari (0) Komentari

Za Džejmija Olivera spremanje hrane i srećni dani - gotovo uvek idu zajedno. Ali nije dovoljno samo pravljenje fantastično originalnih i otkačenih jela.
Uz dobru klopu obavezno ide i druženje sa prijateljima i porodicom. Džejmi, jedan od najpopularnijih britanskih kuvara u svojoj knjizi Srećni dani po kojoj je rađena poznata televizijska serija, donosi pregršt novih ludih recepata.
  
opširnije Opširnije...

Prolom voda
18.06.2006
Izvor: www.planinka.co.yu/prolomv
vaši komentari (3) Komentari

Prolom voda pripada kategoriji niskomineralizovanih (suvi ostatak cca. 175 mg/lit), azotnih, silicijumskih, visokoalkalnih (pH oko 8,7) hipotermi, a sadržaj fosfora u okviru dozvoljenih granica razlikuje je od sličnih voda jer može da se koristi za piće. Ima prirodno diuretičko i bakteriostatno svojstvo.
Kod upotrebe Prolom vode ne moraju se menjati uobičajene životne navike. Osim u terapijske i preventivne svrhe Prolom voda se koristi i kao izvrsna voda za piće (bez boje, ukusa i mirisa).

Kod upotrebe u terapijske svrhe, treba se pridržavati uputstva za pijenje Prolom vode.

Napomena: Prolom voda se ne preporučuje kod fosfatnog kamena i peska jer urin čini alkalnim - u ovom slučaju nikako se ne preporučuje dodatna alkalizacija urina već zakišeljavanje.  Voditi računa da pH urina ne ide preko 7, ali ne ni ispod pH 5,5.  
opširnije Opširnije...

Koliko je rano povrće i voće zdravstveno bezbedno?
18.05.2006
Izvor: yumama.com
vaši komentari (0) Komentari

Osim toliko priželjkivanog sunca, proleće nam svoje pravo lice otkriva kada odemo do zelene pijace i ugledamo bogatu ponudu ranog povrća i voća. Zelena salata, mlad luk, spanać, rotkvice, krompirići, blitva, kelj i ostali zeleniš nas prosto mame da kupimo čak i ono što nismo planirali. Sveže povrće je dobro za organizam, posebno dečji koga je posle duge zime neophodno snabdeti „svežim“ vitaminima i mineralima i tako uticati na poboljšanje imuniteta.   opširnije Opširnije...

Važnost pravilne ishrane
20.04.2006
Izvor: herartclinic.co.yu
vaši komentari (0) Komentari

Da li ste primetili česte promene apetita ?
Da li se čudite zbog čega povremeno jedete mnogo, a povremeno malo ?
Da li odredjene promene vašeg tela znače da bi trebalo da promenite ishranu ?
Hraniti se zdravo znači jesti širok dijapazon vrsta hrane, ali jesti u adekvatnim količinama. Kada jedete zdravo, Vi težite da se osećate bolje, imate tonu energije i izgledate bolje.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena