vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SVE ZA VENČANJE / Cvećare    
 
FIRME
 
Cvećara Dahlia Beograd
enpeks@eunet.rs
telefoni: 011/354-6765      
fax: 011/354-6775      
Nikolaja Gogolja 12a
Cvećara Dahlia, otvorena je za ljubitelje cveća od 8-21h. Iz naše cvećare u vaše domove donosimo:

• cvetne aranžmane od klasičnih do apstraktnih oblika za sve prilike:
- za venčanja: bidermajeri, buketi, stoni aranžmani, girlande
- za rođendane: buketi, aranžmani u različitim posudama (korpama od pletenog pruća, čašama, ukrasnim tikvama neobičnih oblika)
- za koktele: aranžmani prema tipu manifestacije i enterijera
- za sahrane: venci i suze
• saksijsko cveće - veliki izbor za enterijer
• sadni materijal - raznovrsna ponuda za vašu baštu (ruže, puzavice, ukrasno šiblje, nisko drveće, perene, rasad jednogodišnjeg i dvogodišnjeg cveća, sadnice voćaka)
• seme cvetnica, povrća, začinskog bilja, sredstva za prehranu cvetno i lisnodekorativnog saksijskog cveća
• ukrasne tikvice i jestive bundeve (raznih kolorita i oblika)
• suvo cveće - aranžmani, buketići
• stručni saveti iz hortikulture
• dostava na željenu adresu

Ako ne postoje uslovi za uzgoj saksijskih biljaka, svaki prostor se može oplemeniti svežim buketom ili aranžmanom. Izuzetno je popularan takozvani poljski buket, sačinjen od mnoštva raznovrsnog cveća, zanimljivih plodova i detalja, ukrasnih i aromatičnih trava koji ga čine lepršavim i ističu bogatstvo boja i mirisa. Za one koji su manje hrabri nudimo jednostavnije kompozicije, pravilne forme, umerenije boje i kontraste, koji iako već viđeni uvek su lepi i upečatljivi. Preporučujemo vam i aranžman ili buket od suvog cveća. Raznih boja i oblika uzgajamo i aranžiramo sledeće vrste: echinops ritro, setaria, chartamus, nigela, bupleurum, molucela...
Ako ste naklonjeni izrazitoj ekstravaganciji, jedinstvenom izrazu i neponovljivom stilu, opet imamo rešenje za vas: igraćemo se listovima, spajati nespojivo, stvarajući sklop nestvarnog i neponovljivog.

Poklonite korpu cveća za svaku priliku: nezamenljive ruže za venčanje ili veseli suncokret za one koji duhom zauvek ostaju mladi. Možda neka tikvica punjena cvećem ili korpa sa voćem?

Za najlepši dan: cvećara Dahlia pruža moderan i stilski venčani buket po njenom liku stvoren, aristokratski beo, kraljevski crven, romantično ružičast… Smeran, koketan, ekcentričan, raskošan, ali uvek skladan, jasan i svečan.

Cveće na ruci ili reveru: mali ali bitan detalj, ukrašavanje svećnjaka, stoni aranžmani, girlande.

Sam termin pejzažna arhitektura ističe suštinu: govorimo o oblikovanju prostora uz pomoć biljaka. Parkovi, ozelenjene ulice, čak i drveće i žbunje u okviru vaše bašte ili na terasi uvek izazivaju pozitivnu reakciju. Postoje razne vrste i forme biljaka kojima se uspešno ostvaruje željeni efekat. Prostrani parterni parkovi po ugledu na one iz rimskog doba ili perioda francuskog baroka sa geometrijskim formama, savršeno negovanim travnjacima i pravilno oblikovanim šimširima. Možda sasvim različiti tzv. Engleski parkovi u potpuno prirodnoj formi sa vrbama, sa vresom i cvetnim žbunovima? Ako volite kamen i vodu, preporučujemo nešto u japanskom stilu, lokvanje i perunike, patuljasta bonsai stabla ili hortenzije ogromnih cvetova. Biljkama se sve može postići: puzavim ružama koje cvetaju celo leto sakrićemo neugledan zid. Grm žute forzicije cveta već u rano proleće, a niz vertikalnih četinara stvara najlepšu živu ogradu. Kombinacija perenskog(trajnog) i sezonskog cveća čini vaš cvetnjak stalno živim i obojenim a puzavice i polegle forme ostvaruju savršenu kompoziciju sa žalosnim vrbama i omorikama koje streme ka visinama. Ulepšajte svoj životni prostor pripitomljavajući prirodu i oblikujući je po svojoj zelji.

Ukrasne tikve (Cucurbita Pepo) – neke od ovih čarobnica su poreklom iz Indije, cvećara Dahlia je jedinstvena po izboru koje nudi raznih oblika i kolorita

Beograd
Nikolaja Gogolja 12a, Banovo Brdo, tel: 011/354-6765
Čika Ljubina (kod univerzitetske knjižare Plato)
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena