vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SVE ZA DECU / Igraonice / Dečji rođendani / Animacija    
 
FIRME
 
Circus igraonica Beograd
info@circus.rs
www.circus.rs
telefoni: 011/2434-520   063/250-002   
fax:       
Južni Bulevar 40
Circus igraonica se nalazi na Vračaru, u srcu Beograda, na 700m2. Igraonica je namenjena deci od 1 do 10 godina, uz vrhunsko osoblje, najveći 3-D lavirint na 2 sprata, kreativnu učionicu, karnevalske igrice sa hiljadama nagrada, 2 "skači-skači" zamka, ball-pit samo za bebirone, "Dance Dance Revolution" interaktivno takmičenje.

Circus Cafe za roditelje je smešten u prijatnom ambijentu uz odvojenu pušačku i nepušačku zonu, Plazma TV, besplatan Internet kiosk i besplatan "hot-spot" internet priključak, dnevnu štampu, alkoholna i bezalkoholna pića po pristupačnim cenama.

Dnevna ulaznica u igraonicu je 250 dinara po detetu i nije vremenski ograničena. Svakim danom, osim ponedeljka, od 15:00 do 21:00, subotom i nedeljom od 10:00 do 21:00.

Pored svakodnevne igraonice, Circus postavlja standard proslave najsuuuuper rođendana za decu od 1 do 13 godina. U Circusu se mesečno proslavi 50-ak nezaboravnih rođendana. Čak je i najpoznatija lutka na svetu, Barbika, pod pokroviteljstvom Kozmolina proslavila svoj 46-ti rođendan baš u Circusu.
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena