vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
POSAO / Internet portali za pronalaženje posla    
 
FIRME
 
BestJobs -
kontakt@bestjobs.rs
www.bestjobs.eu
telefoni: 024/523-130      
fax:       
-
Neogen - Osnovan 2000. godine, u Rumuniji, trenutno je vodeći Internet servis u četiri istočno Evropske zemlje. Lansirao je drugi sajt na internet tržište Srbije i Crne Gore: BestJobs za poslodavce i za one koji traže posao. Novi i besplatni BestJobs je napravljen da poboljša način na koji korisnici mogu da unaprede svoju karijeru, kao i način na koji poslodavci mogu da regrutuju nove talente. Korišćenjem ovog servisa, oglasi za posao mogu da budu postavljeni u svakom trenutku, omogućavajući poslodavcima da pronađu odgovarajuće kandidate kad god im je to potrebno.

Ovaj sajt obezbeđuje poslodavcima da lakše privuku kandidate, a onima koji traže posao omogućava da uz pomoć opcije "Pretraži" pronađu posao koji ih interesuje, omogućavajući im da unosom ključnih reči pregledaju poslove po mestima ili delatnostima poslodavca. Od svog lansiranja, sajt je već postao jedan od najposećenijih u Srbiji.

Neogen omogućava korisnicima da ovu godinu učine godinom karijere. Sve što je potrebno da urade je da se registruju i naprave svoju biografiju, da popune sva polja i učine biografiju vidljivom za buduće poslodavce.
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena