vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SHOPPING / Knjižare i izdavačke kuće    
 
FIRME
 
Atos Kragujevac
info@atos.rs
www.atos.rs
telefoni: 011/3224-234      
fax: 011/3034-242      
Triglavska 8
Misionarski i duhovni centar Atos deluje već nekoliko godina, a osnovan je sa ciljem da ponudi našem narodu ono što mu je svakodnevno potrebno da bi živeo pravoslavnim hrišćanskim životom. Atos nastoji na negovanju i očuvanju pravoslavne tradicije i teži ka povratku pravoslavnom predanju. U Atos-ovoj knjižari u Nušićevoj ulici br. 5 na Terazijama možete naći veliki izbor knjiga i kompakt diskova pravoslavne sadržine. Takođe kod nas možete naći mnoštvo robe koja predstavlja svakodnevnu potrebu jednog pravoslavnog doma ili pravoslavnog hrama.
Misionarski i duhovni centar Atos je i izdavačka kuća koja se prvenstveno bavi izdavanjem knjiga sa temama iz života i istorije Pravoslavne crkve i njenih svetitelja. Od skora Atos je postao i muzički izdavač sa ciljem očuvanja i oživljavanja izvorne srpske narodne i duhovne muzike. U planu je i nekoliko multimedijalnih CD izdanja.
Mnogo toga što predstavlja potrebu jednog pravoslavnog hrišćanina (knjige, muzika, saveti) možete naći kod nas. A, ako nešto trenutno nemamo biće nam veliko zadovoljstvo da po Vašoj želji određenu robu nabavimo i dopremimo je do Vas.
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena