vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
HOBI I RAZONODA / Pribor za vašu kreativnost    
 
FIRME
 
Hobby & Art centar Beograd - Zemun
remi@yubc.net
www.hobby-art.org
telefoni: 011/316-44-78      
fax: 011/316-28-59      
Hala Pinki, Gradski park 2
Hobby & Art je kreativna kuća u kojoj su zastupljene nove metode razvoja kreativno stvaralaštva. Koristimo materijal iz prirode i sekundarni ambalažni materijal pristupačan svakome za izradu raznovrsnih ukrasnih predmeta, maštovitih pakovanja ili ekoloških poruka. Preduzeće Hobby & Art, pravi i izdaje časopise Unikat i Kreativna radionica. Tim koji učestvuje u izradi priloga za časopis su zaposleni u Hobby Art-u i profesionalno se bave umetničkom i unikatnom izradom predmeta.

Preduzeće neguje i prezentuje stvaralaštvo mozaičara, dizajnera, zanatlija, škola i svih onih koji se bave ručnom izradom predmeta.

Jedanput godišnje poslednje subote meseca Juna organizuje SAJAM RUKOTVORINA na otvorenom prostoru. Posećenost tog Sajma je velika a broj izlagača je u stalnom porastu.

U Hobby Art-u će Vas dočekati: Vesna Remović, Aleksandar Pešić, Sunčica Stošić i Miloš Remović.

Osim redovnog izdanja Unikata i Kreativne radionice, Hobby & Art izdaje literature i knjige iz oblasti kreacija i rukotvorina.

"Priručnik iz radionice Hobby Art" poslužiće vam kao odličan vodič za boje i materijale uz objasnjenja i fotografije.

"Katalog sa čestitkama iz Srbije i Crne Gore" može vam poslužiti kao izvor ideja za čestitke i pozivnice. Urađen krajnje jednostavno, prikazuje niz fotografija gotovih čestitki, odakle se jasno vidi materijal koji smo koristili u njihovoj izradi.

Hobby & Art prodaje knjigu "Keramika za početnike" u kojoj su obrađeni prvi koraci rada sa glinom, a uskoro iz štampe izlazi nova knjiga o radu sa glinom.

Vec nekoliko godina Hobby & Art radi na stalnom stručnom usavršavanju kreativnih programa i radionica za odrasle i decu. Pokušavamo da spojimo tradiciju i novine i da proizvodimo neupadljive i jednostavne predmete. Naš cilj je pre svega da predstavimo na pravi način materijale, alat i pribor pomoću kojeg Vi izrađujete svoje rukotvorine. Hobby & Art, sprovodi programe kreativnih radionica akreditovanih od strane Ministarstva Prosvete I Sporta. U pitanju su dva programa: "Rukotvorine" i "Ja se kreativno izražavam ovako".

Preduzeće prodaje sav potreban materijal i alat za kreativno stvaranje. Preduzeće je zvanićni zastupnik francuskog proizvođača materijala za umetnost i hobi PEBEO, Nemackog proizvođača EFCO i fabrike za proizvodnju peći za keramiku i staklo PIKA.
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena