vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SVE ZA DECU / Školice sporta i baleta    
 
FIRME
 
Baletski studio Orhestra Beograd
telefoni: 011/2403-443      
fax:       
Ćirila i Metodija 2a
Baletski studio ORHESTRA radi u kontinuitetu od osnovanja 1991.godine i nije menjao adresu sedišta.

Bogata ponuda metoda koje se rade u ORHESTRA studiju i koje po definiciji pripadaju raznovrsnim umetničkim oblastima (KLASIČAN BALET, KREATIVNA IGRA, SHOW DANCE, SAVREMENA IGRA), sistemski su prilagođene polaznicima različitih životnih doba.

Studio ORHESTRA već je prepoznat kao mesto NEFORMALNOG UMETNIČKOG OBRAZOVANJA, počevši od dece ( od 4 do 13 godina starosti), tinejdžera i odraslih (sve do preko 70 godina starosti), kao i umetničko obrazovni studio u kome poluprofesionalni i profesionalni igrači pronalaze uslove za unapređenje sopstvenih izvođačkih sposobnosti. U tako postavljenoj edukativnoj šemi, postignuti rezultati (do kojih se stiže isključivo dugotrajnim i strpljivim radom), već su vrlo ozbiljni – mnogi naši mali đaci , kada je za to došlo vreme, upisali su se bez ikakvih problema u zvaničnu baletsku školu ("Lujo Davičo"), a izvestan broj tinejdžera već su angažovani kao profesionalni igrači u beogradskim alternativnim savremenim igračkim trupama.

U ORHESTRA studiju časove drže PROFESIONALNI baletski umetnici, pedagozi baleta, instruktori, ugledni umetnici sa velikim scenskim iskustvom, teoretičari igre, profesori, lekari. S ponosom ističemo da skoro četiri godine nastavu klasičnog baleta (za profesionalce, poluprofesionalce i ostale) vodi gospodin Konstantin Tešea, prvak Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu. Naš HIT PROGRAM "Balet za odrasle" nijedan srodan studio u našoj zemlji nikada nije imao u ponudi. To je metod u kome svako, bez obzira na životnu dob i pol, može da (najzad) otkrije sve tajne baletske umetnosti. Želimo da na najočigledniji način profesionalno obrazujemo baletsku publiku i demistifikujemo jednu od najtežih umetnosti ljudskoga roda. Uzor nam je indentičan program koji se već godinama predaje u Nacionalnoj baletskoj školi Kanade (Toronto).

Drugi, podjednako važan segment našeg rada, predstavljaju metode (KALANETIKS, PILATES, OSTEOPOROZA GYM, JOGA, SPORTSKI AEROBIK) koje su namenjene našim sugrađanima čija se životna dob kreće u širokoj amplitudi – od 20 do preko 70 godina starosti. Program u studiju je po svom umetničko obrazovnom konceptu usaglašen sa svim najvišim edukativnim standardima najuglednijih evropskih baletskih akademija, škola i studija, pa tako i u ovoj oblasti rada. ANTI STRESNI PROGRAMI, PREVENCIJA I KONZERVACIJA velikog broja psiho-fizičkih tegoba, kao i fizikalno terapeutski pozitivni i trajni efekti našeg rada sa ovom vrstom populacije, već su nam doneli zavidan ugled čak i u redovima medicinskih ustanova. Mnogi lekari već nas "prepisuju" kao deo terapije.

Informacije možete dobiti na telefon 011/ 2403-443 od 16 do 21h svakog radnog dana.
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena