vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
KUĆA I BAŠTA / Ramovi - uramljivanje    
 
FIRME
 
Fabris Beograd - Novi Beograd
radionica@fabris.rs
www.fabris.rs
telefoni: 011/311-28-66      
fax:       
Milentija Popovića 23, Blok 19a
Umetnička radionica Fabris nastala je 1990. godine kada je Nebojša Peruničić odlučio da odelo i akt-tašnu zauvek odloži i zameni farmerkama i metrom zarad toga da Beograđani konačno dobiju pravo mesto gde će moći da na najbolji mogući način urame svoju sliku, poster, crtež, grafiku, diplomu ili dres svog omiljenog fudbalera.

U ponudi su lajsne i paspartui italijanskih proizvođača sa višedecenijskom tradicijom kao što su Salvadori, Lazaris, i kartonski paspartui holandskog proizvođača Moorman u preko 60 nijansi.

Sredinom devedesetih smo, osim uramljivanja, u ponudu dodali reprodukcije-postere vrhunskih italijanskih proizvođača Egimi IL Grifo iz Milana.

Od 1998. godine kada je otvorena uspešno posluje i Galerija Fabris u centru grada u ulici Svetozara Markovića 28, tel: 011/32-44-958 sa stalnom postavkom reprodukcija kao i prijem slika na uramljivanje.

Specijalizovali smo se za izuzetno brzu i uslugu vrhunskog kvaliteta da bi naši klijenti uvek iz Fabris-a izlazili sa osmehom. U našem prijatnom i specifičnom ambijentu dočekaće vas naše uvek ljubazno osoblje i pomoći da se odlučite.
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena