vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SHOPPING / Handmade, domaća radinost    
 
FIRME
 
Flowers and Arts Beograd
flowersandarts@ptt.rs
www.flowersandarts.com
telefoni: 011/2638-257   063/85-64-964   
fax:       
Kosančićev venac 5
Kreativnu radionicu Flowers and Arts osnovali su 1999. godine Marija Ranić i Predrag Miladinović u Beogradu. Umetnici se bave izradom slika, ogledala i raznih upotrebnih predmeta sa aplikacijama od presovanog cveća i lišća (poslužavnici, lampe, kućice za ključeve), stolova, komoda.

Radionica neguje specifičan stil i nesvakidašnji pristup obradi presovanih biljaka. Fina struktura i bogat kolorit biljnog materijala zajedno sa unikatnim ramovima i predmetima od punog drveta čine da rukotvorine Flowers and Arts lako nalaze put do mnogih domova i prenose toplotu u svaki kutak u kome se nađu. Marija Ranić je član "International Pressed Flower Art Society" sa sedištem u Yokohami, Japan.

Oprema koja prati aplikacije od presovanog cveća inspirisana je starim srpskim ramovima i nameštajem. Na taj način, proizvodi »Flowers and Arts« nose pečat srpske tradicije, uz cveće koje je takođe sa ovih područja.
Flowers and Arts je razvila i neguje specifičan stil i nesvakidašnji pristup obradi presovanih biljaka. Specifičnost rukotvorina Flowers and Arts je određena inverzija u procesu stvaranja. Prvo nastaje ram kao početna tačka, tako da oblik i lepota drveta daju kolažima posebnu vrednost. U izradi rukotvorina se koristi čamovina, lipa, orah, hrast, bukva, topola, breza, trešnja, kruška, javor. Prirodni materijali, maštovite stilizovane ideje i jednostavni motivi čine da su radovi Flowers And Arts prepoznatljivi i dobro primljeni širom sveta.

Beograd
Gallery - Workshop Flowers and Arts, Kosančićev venac 5 - Fruškogorska 4
Outdore sale, Knez Mihailova 53
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena