vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SPORT I REKREACIJA / Fitnes centri / Teretane    
 
FIRME
 
Aerobik - Fitness Centar D&D Beograd - Novi Beograd
fitnes@nadlanu.com
www.fitnescentar.com
telefoni: 011/2608-332   065/3476377   
fax:       
Gramšijeva 5
Naš centar se nalazi na Novom Beogradu u ulici Gramsijevoj 5a, opremljen je najsavremenijim spravama i rekvizitima za fitness. Naš prostor je multifunkcionalan i sastoji se od 4 sale za vežbanje: Fitness, Gym, Aerobik i Boxing. Ukupne površine preko 450 kvadratnih metara u kom se odvijaju najaktuelniji aerobik i fitness programi.
Pored sportskih sadržaja, centar je opremljen Dijagnostičko Trenažnim blokom i Spa blokom, kao i Fit - Barom koji pruža mogućnosti relaksacije pre, u toku i na kraju treninga.
U okviru našeg centra postoji i veliki broj klubova borilačkih vestina (Aikido klub Arena, taekwondo klub Galeb, taekwondo klub Borac, karate klub Nippon..), raznovrsni programi za decu od 3 do 14 godina (Ritmička gimnastika, Show Dance, Antropomotoričke vežbe za decu i omladinu) i programi za odrasle (Mix-pilates, Mix-aerobik, Vežbe oblikovanja, Tae-bo ...). U okviru Fitnes Centra D&D radi trenažno dijagnostički centar (TDC D&D) čiji je cilj da svim sportistima, bez obzira na uzrast, pol i rang takmičenja omogući najbolje uslove za optimalnu fizičku pripremu.
U našem Spa bloku se možete opustiti posle napornog dana u švedskoj sauni, otići na neku od masaža ili brzo i bezbedno pocrneti u našem Speed Star turbo solarijumu.
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena