vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
ZDRAVLJE I MEDICINA / Razno    
 
FIRME
 
Bimida - Clinell Beograd
info@clinell-srbija.com
www.clinell-srbija.com
telefoni: 011/3348-665      
fax: 011/3391899      
Žorža Klemansoa 12
Clinell brend je ponikao u Velikoj Britaniji, u kompaniji Gama Healthcare, koja je patentirala Clinell formulu. Srpska kompanija Bimida d.o.o. je generalni zastupnik Gama Healthcare za Srbiju.

Gama Healthcare proizvodi širok spektar brendiranih proizvoda za profesionalnu i za široku upotrebu. Pored proizvodnje, Gama Healthcare ima i odeljenja za istraživanje i razvoj novih, poboljšanih rešenja na polju kontrole i prevencije infekcija i podizanja opšteg nivoa higijene.
Kompaniju Gama Healthcare su formirala dvojica mladih, preduzimljivih britanskih lekara, koji su radeći u jednoj londonskoj bolnici postali svesni ozbiljnosti problema bolničkih infekcija. Jedan od načina na koji su se zapadne zemlje borile sa ovim problemom, bilo je uvođenje antibakterijskih maramica u svakodnevnu upotrebu.
Kompanija Bimida nosilac je ekspanzije antibakterijskih maramica u Srbiji, kao ekskluzivni distributer Clinell proizvoda i promoter novih i naprednih rešenja u oblasti kontrole infekcija i podizanja nivoa opšte higijene.

Kompanija Gama Healthcare, London, UK, svoje proizvode usmerava u dva osnovna pravca:

Proizvodi za profesionalnu upotrebu - Ova grupa Clinell proizvoda namenjena je osmišljena prema potrebama institucija profesionalne zdravstvene nege - bolnica, domova zdravlja, instituta, specijalizovanih centara, stomatoloških ordinacija, itd.

Proizvodi za široku upotrebu - Podizanje opšteg nivoa higijene, druga je najvažnija misija kompanije Gama Healthcare i brenda Clinell. Ovi proizvodi namenjeni su upotrebi u domaćinstvima, industriji hrane, ugostiteljstvu, saobraćaju, itd.

Clinell maramice za dezinfekciju su efikasna i savremena pomoć u podizanju opšteg nivoa higijene vašeg okruženja - kod kuće, u kancelariji, na putu, u pokretu, za decu...
Eliminisanje 99,99% bakterija i drugih mikroorganizama sa ruku i površina, bez isusivanja kože i oštećenja površina. Samo u apotekama.
povratak na listu
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena