vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Čarobna šuma Beograd
telefoni: 011/779-232   064/174-272   
fax: -      
Volgina 22b
Školica Čarobna Šuma otvorena je za Vas svakim radnim danom od 8-16h, rad sa decom od 3-7 godina. Cilj školilice Čarobna Šuma je da sačuva bezbednost vašeg deteta, da podstiče njegovo srećno odrastanje u lepom okruženju zvezdarske šume.

Kuća sa dvorištem kao iz bajke, specijalno opremljena prema nameni i potrebama deteta, omogućiće Vašem detetu da boravi na čistom vazduhu i da istovremeno razvije svoj intelekt, psihu, da se socijalizuje i da razvije svoju kreativnost.

Principi: poštovanje ličnosti deteta i razlika, pomoć detetu da se socijalizuje, podsticanje deteta za razvoj inteligencije i mašte, razvoj pozitivnih stavova prema školi i učenju, pokretanje samodiscipline i osećaja za red.

Mi znamo da deca vole da rade i da se igraju. Naš kombinovani program omogućava Vašem detetu upravo to. Likovne aktivnosti i male majstorije, muzika i pokret, kulturne aktivnosti, engleski jezik, dramska sekcija, govor i pisanje, matematika, osnovi kompjutera, priprema za školu, radionice različitog karaktera.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena