vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Bami - član udruženja škola stranih jezika Srbije YALS Beograd
bami@eunet.rs
www.bami.edu.rs
telefoni: 011/3822-722      
fax:       
Milana Rakića 41
Vrste tečajeva: za predškolski, školski (I - VIII) i srednjoškolski uzrast Bami zastupa celovit pristup nastavi stranih jezika povezujuci savladavanje zahteva tecaja s jedne strane i upoznavanje sa kulturom podrucja ciji se jezik uci sa druge strane. Posebna paznja posvecuje se sticanju opste kulture. Sa Bami skolom njeni ucenici posecuju muzeje, pozorista, zanimljiva mesta na podrucju Beograda,organizuju priredbe, proslave znacajnih praznika i kreiraju skolski casopis "Coolbam". Osnovni cilj rada skole je da osposobi svoje ucenike da se sporazumevaju na stranom jeziku uz poznavanje date kulture.

Škola uspešno sarađuje sa osnovnom školom ''Veljko Dugošević'', sa predškolskim ustanovama kao i sa stručnim organizacijama koje se bave osavremenjivanjem nastave u zemlji (YALS, ELTA). BAMI je uključena i u evropski trend opšte kontrole kvaliteta usluga u oblasti nastave stranih jezika.

Od osnivanja do danas delatnost škole je proširena sa kurseva engleskog jezika za decu na kurseve engleskog i francuskog jezika za sve uzraste, kao i na kurseve za priprmu kandidata za polaganje međunarodnih ispita (Cambridge Young Learners, KET, PET, FCE, CAE i EURO Exam). Za uspešan rad škole zaslužan je dobro uigran tim stručnih, iskusnih i motivisanih nastavnika i psihologa koji su podjednako zainteresovani kako za sam jezik tako i za rad sa polaznicima. Naš tim nastavnika se neprestano stručno usavršava u pogledu najsavremenijih tokova u oblasti nastave stranih jezika. Metodološki pristup nastavi je holistički. Cilj nam je da spojimo učenje jezika, prirodnu potrebu za sporazumevanjem i upoznavanje sa drugom kulturom u jedinstvenu, prirodnu i igrovnu celinu. Nastava se odvija u malim grupama ( 3 - 8 učenika). Posebna pažnja posvećena je praćenju napredovanja svakog učenika tokom kursa. Po završenom kursu i položenom završnom ispitu polaznici dobijaju potvrde o pohadjanju i savladavanju određenog nivoa. Nivoi znanja su jasno odredjeni prema Zajedničkom evropskom okviru za jezike a odgovarajući programi pažljivo odabrani u skladu sa uzrastom, predznanjem i potrebama polaznika. Ambijent škole je prijatan. Učionice su opremljene savremenim audio i video uređajima, kao i računarima koji se aktivno koriste u nastavi. U okviru kancelarije škole postoji dobro opremljena biblioteka koja je na raspolaganju polaznicima kurseva.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena