vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Oxford School - član udruženja škola stranih jezika Srbije YALS Leskovac
oxfordle@eunet.rs
www.yals.rs/oxford/index.html
telefoni: 016/51-215   063/77-59-429   
fax: 016/51-215      
Koste Stamenkovića 3/4
Naša škola se nalazi u samom centru Leskovca i poseduje 3 učionice, kancelariju i prateće prostorije. Učionice su prostrane, prijatno nameštene i opremljene savremenim audio i video uređajima. Škola poseduje računar koji je na raspolaganju polaznicima i profesorima kako za samostalan rad i usavršavanje, tako i za izvođenje nastave sa malim grupama. U nastavi se koriste udžbenici i nastavni materijali stranih izdavača, kao i propratni audio i video materijali. Polaznicima i profesorima je na raspolaganju i raznovrsna školska biblioteka.

Nastava se izvodi u malim grupama ili individualno, a sprovodi je tim mladih profesora uz korišćenje najsavremenijih nastavnih metoda. Radimo sa decom predškolskog, školskog i srednjoškolskog uzrasta, kao i sa odraslima. Pri formiranju grupa vodi se računa i o uzrastu i o nivou znanja polaznika, a to su ujedno i kriterijumi za odabir programa i metoda rada što našu nastavu čini lako prihvatljivom i veoma uspesnom. U svakom slučaju, bilo da se radi sa mlađim ili sa “starijim” polaznicima, nastava se izvodi kao komunikativni i interaktivni proces sa ciljem da se polaznici sto vise “oslobode”, prihvate i koriste engleski jezik skoro kao maternji.

Veliku pažnju posvećujemo i odraslim polaznicima kojima je stručno usavršavanje neophodno, i uvek se trudimo da ih na, za njih, teškom putu do uspešnog savladavanja stranog jezika, dodatno usmerimo i motivišemo kako bi istrajali do kraja.

Uz korišćenje stručne literature, kao i kroz radionice i seminare, nastavni tim se trudi da stalno nadograđuje svoju stručnost, unapredi nastavu i bude u korak sa savremenim svetskim dešavanjima.

Vrste tečajeva: svi nivoi i svi uzrasti, sve vrste prevoda
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena