vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Extreme Gym Beograd
extremegym@x3mgym.com
www.x3mgym.com
telefoni: 011/391-552   011/3391-553   
fax:       
Venizelosova 21

Extreme Gym je vodeće ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa koje nudi može se smatrati hramom tela.

Extreme Gym - Bodybuilding
Vežbajte sa velikim izborom sprava i tegova vodećih američkih firmi: HAMMER STRENGTH, CYBEX, IVANKO, SPORTSART. U svet bodybuilding-a uvešće Vas državni i balkanski prvaci u bodybuilding-u sa svojim savetima i programima za trening kakav Vi želite. Pored svih navedenih benificija naš Fitness centar pruža i mogućnost individualnog treniranja jedan na jedan po USA principu kao i specijalne programe redukcije telesne težine i dobijanja mišićne mase kojima ćete biti apsolutno impresionirani. Zašto smo i dalje najbolji, shvatićete kad upoznate tim personalnih trenera Extreme Gym-a.

Extreme Gym - Fitness
CARDIO BOXING, TAE BO (Kick aerobic), TAE BO II (Kick aerobic), KICK AEROBIC koreografije, BASIC STEP bodytoning - stretching, STEP I, STEP II, CIRCUIT STEP + body toning and streching, STEP POWER + body toning and streching, STEP CARDIO, HI-LOW Basic + body toning and streching, HI-LOW II Basic + body toning and streching, HI IMPACT Basic + body sculpting streching, MIX IMPACT Aerobik Basic i body sculpting and streching, BODY COMBAT, OPTIMAL WORKOUT, BODY SCULPTING, STABY, PILATES, PILATES & UPPER BODY, PILATES & LOWER BODY, PILATES & ABS AND BACK MUSCLES, FIT BALL, SPINNING - program koji se izvodi na stacioniranim biciklima.

Extreme Gym - Cardio

U ponudi Extreme Gym-a od skora se nalazi najsavremenija CARDIO linija. Mašine ovog tipa omogućiće vam redovan aerobni trening, bez obzira na vremenske prilike ili doba dana. Naročito vam skrećemo pažnju na trake za hodanje, koje se poslednjih godina uspešno koriste za efikasnu redukciju telesne težine. Mnogi klijenti su skinuli i po više desetina kilograma koristeći isključivo ove mašine. U ponudi se nalaze i najnoviji modeli stepera, na kojima je moguće ostvariti vrlo visoku potrošnju kalorija i staviti akcenat na zadnjicu i noge, što je naročito interesantno ženskim vežbačima. Bicikli sa naslonom će omogućiti udoban trening, bez nepotrebnog naprezanja donjeg dela ledja.

EXTREME BEAUTY - sauna, masaža, solarijum, salon lepote,

EXTREME KIDS - U okviru EXTREME GYM-a nalazi se carstvo dečije igre i mašte, igraonica EXTREME KIDS. Pojam igraonice predstavlja najnoviju pedagošku metodu za dečiji razvoj, odnosno mesto gde kroz mnoge vidove zabave i igre deca provode slobodno vreme.

Igraonica za decu i roditelje Deca vole da se igraju, a roditelji traže vreme za sebe kako problem rešiti? Igraonica je pravo mesto za to, jer su svi na jednom mestu zadovoljni. Ali to nije sve, deca u ovom prostoru mogu da slave i rođendane i tom prilikom u iznenadnu posetu može da im dođe popularni TV junak Izi kako bi im čestitao rođendan. Da se roditelji ne bi osećali usamljeno u mogućnosti su da odaberu preko dve stotine filmskih naslova, koje mogu da pogledaju na DVD-u. Oni koji nisu završili svoje radne obaveze i potrebno je da pošalju mail u popodnevnim satima, ali istovremeno i da budu sa svojim detetom to mogu da učine ovde, jer imaju Internet. Brz tempo života često ne dozvoljava opuštanje uz kaficu, novine ili časopise, zato je Extrim kids pravo mesto da to učine.

povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena