vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Fitnes Centar New Image Beograd - Zemun
zoka.dj@sezampro.rs
www.newimage.wh.rs
telefoni: 011/210-13-16   011/ 219-16-28   
fax:       
Gajeva 2
"New Image" centar, nudi široki izbor programa u modernom, opremljenom, dobro dizajniranom i klimatizovanom prostoru, uz prijatnu , besprekornu higijenu i pristupačne cene. Pristup našim klijentima u Fitnes Centru "New Image" je individualan. Uz veliko dvadesetogodišnje iskustvo i iskreno poštovanje, Vas čeka renomirani medicinski kozmetolog Đurić Zorica sa svojim medicinsko-kozmetičkim osobljem.

Ako Vam je cilj da smanjite telesnu težinu, učvrstite i oblikujete mišiće, poboljšate rad kardiovaskularnog sistema i pojačate nivo energije. Program vežbi se prilagodjava svakom polazniku, nakon dobre kondicione pripreme na raspolaganju Vam je individualna - suva sauna, jakuzi sa 32 mlaznice duž kičmenog stuba, kao i parno kupatilo sa aroma terapijom. Za one koji vole aerobne aktivnosti u ponudi je pokretna traka, bicikl ili steper, dok su gladijator i jahač za ljubitelje mišićavog tela. Naravno vaš rad prate najprofesionalniji treneri sa DIF-a.

Želite da negujete vaše lice i telo na pravi način proverenim kvalitetom ili da probate nešto novo? Nudimo širok izbor i aktuelne trendove sa sajmova nege i estetike. Hit ove sezone - DIJAMANT TRETMAN - predstavlja nov pristup u borbi protiv bora kombinacijom oligoelemenata dijamantske prašine i rodokrosit sa vitaminima i proteinima i ekskluzivnom supstancom - ARGIRELIN - koja je regenerativnim efektom gotovo zamenila lifting injekcije.
Za oporavak kože posle letovanja i jakog sunca tu su još i: KAVIJAR TRETMAN francuske kuće Bioložik Recherche koji sadrži vitalne elemente za obnovu ćelija, kiseonik tretman u kombinaciji sa serumima aktivnih tkivnih supstanci vratiće potrebnu vlagu, posvetleti ten oksigenacijom, zatim ceraundi sa pšeničnim proteinima i mikrokapsule čije efekte možemo pojačati primenom mikromasaže i blagim ultrazvučnim liftingom. Specijalno, kolekcija WHITESS - za izjednačavanje nijansi na koži uz blagu i bezbolnu ultrazvučnu dermoabraziju. Uklonite površinske fleke od akni i uv-zračenja i smanjiti postojeće neravnine i ožiljke.
Pored tretmana lica, ljubazni medicinski tim salona "New Image" nudi vam po pristupačnim cenama u prijatnom ambijentu i sledeće usluge:
- masaže aromatičnim uljima,
- anticelulit program i limfnu drenažu termodeling aparatom,
- nadogradnja noktiju i nega gelom za prirodne nokte i parafinsko pakovanje,
- hit - nadogradnja trepavica, farbanje obrva i trepavica,
- dnevnu i večernju šminku kao i za specijalne prilike,
- pedikir i manikir (sterilnim priborom),
- solarijum sa intenzivnim lampama.

povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena