vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Musculus Lux Beograd
office@musculuslux.com
www.musculuslux.com
telefoni: 011/369-1623   063/279-048   
fax:       
Dr. Milutina Ivkovića 2
MusculusLux je fitness klub koji postoji od 1998. godine i posvećen je negovanju, jačanju i unapređenju telesnih sposobnosti svojih članova. Najsavremenija fitness oprema, sauna, prijatan ambijent i visokostručno osoblje garantuju uspešan napredak svakom pojedincu.
MusculusLux prati savremene trendove i dostignuća u oblasti fitness-a, zdravog života i sportske medicine kako bi članovi kluba što uspešnije ostvarivali svoje ciljeve.

Vežbanje je aktivnost od vitalnog značaja za jačanje i unapređenje telesnog i duhovnog zdravlja. Vežbanjem se redukuje stres, poboljšava kvalitet spavanja, jača imunitet i postiže osećaj dobrog raspoloženja i energičnosti. Fitness sadržaji i programi koje nudi MusculusLux projektovani su tako da zadovolje potrebe svakog vežbača, od početnika do profesionalnog sportiste.

Ukoliko ste odlučili da radite na svojoj kondiciji, fizičkom izgledu i snazi, najbolje bi bilo da svoje vreme iskoristite na optimalan način. Stoga Vam preporučujemo personalizovani trening, dizajniran prema Vašim potrebama i sposobnostima, uz stalno prisustvo stručnog lica koje vodi računa o svakom Vašem pokretu. Rad sa stručnjakom eliminiše rizik od povrede tokom treninga i navikavanja na pogrešne pokrete, otklanja mogućnost da vreme odvojeno za trening provedete lutajući od jedne do druge sprave i omogućava Vam da se sa zasdovoljstvom usredsredite na vežbanje. Bez obzira koliko Vam je godina, uz ličnog trenera MusculusLux-a vežbanje je sigurnije i efikasnije, napredak neuporedivo brži, a upoznavanje sopstvenog tela postaje pravi izazov.

Posebni programi svojim stalnim članovima daje organizacionu, stručnu i trenersku podršku u različitim sportskim aktivnostima van prostorjia kluba. Sa našim visokostručnim trenerima možete da trčite, vozite bicikl, plivate i skijate. U mogućnosti smo da Vam ponudimo ronjenje, jahanje, planinarenje i jedrenje uz stručnu podršku profesionalaca. Kod nas možete naći sparing partnere za tenis, skvoš i borilačke veštine. Organizujemo grupna ili porodična vežbanja u prirodi kao i kolektivnu rekreaciju u kompanijama. Opremamo stanove Tylo saunama, Panatta spravama ili Hammer home fitness sistemima.

Solarijum, sauna, masaža: u prijatnom, čistom i savremeno opremljenom okruženju, po programu koji je osmišljen u skladu sa Vašim potrebama, pod stručnim nadzorom i uz osveženje koje se podrazumeva, možete efikasno da “radite” na svom zdravlju i izgledu. Na raspolaganju su Vam solarijum, sauna i vrhunska relaksaciona masaža. Bilo da Vam je potrebno opuštanje posle vežbanja, odmor od naporne radne nedelje ili oporavak od sportske povrede, dobar osećaj koji ćete poneti sa sobom učiniće da poželite da naš wellness program postane deo vaše nedeljne rutine. Uživajte, opustite se, učinite dobro sebi.

Radno vreme: 7-24 svakog dana
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena