vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Demil trading Beograd
demil@eunet.rs
www.demil.co.rs
telefoni: 011/289-13-52   011/347-47-55   
fax: 011/347-11-35      
Učiteljska 40
Spadamo u renomirane domaće firme u proizvodnji ženskog rublja. Osnovna delatnost Demil Tradinga je izvoz tekstilnih proizvoda na tržište EU, proizvodnja ženskog rublja pod robnom markom “Lara” i uvoz i distribucija italijanskog ženskog rublja “Papillon”.

Kolekcija ženskog rublja “Lara”, prisutna je na našem tržištu više od 10 godina sa željom da domaćem kupcu ponudi pre svega kvalitetno i moderno rublje. Kada govorimo o kvalitetu, mislimo pre svega na uvozne materijale od najpoznatijih evropskih proizvođača.

Program “Lara“ redovno prati sve modne trendove u pogledu dezena, čipke, materijala i forme. Pored dizajna proizvoda, veliku pažnju poklanjamo i samoj funkciji proizvoda. Upotrebljavajući savremenu tehnologiju u proizvodnji robe najviših kvaliteta, i svakodnevno analizirajući tržište i svetske trendove u pogledu izrade ženskog rublja, nastojimo da ispuni zahteve izbirljivih potrošača. Svesni raznolikosti u prohtevima korisnika, proizveli smo širok asortiman različitih modela po nameni i izgledu. Asortiman ponude je 60 artikala. Želja nam je da naši proizvodi, upakovani u atraktivnu ambalažu, postanu sinonim za kvalitetno rublje. Program “Lara” ulepšaće i Vaš prodajni prostor.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena