vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Oriflame Kozmetika Beograd - Novi Beograd
info@oriflame.rs
www.oriflame.rs
telefoni: 011/3536-100      
fax: 011/3536-101      
Vladimira Popovića 40
Oriflame je švedska kozmetička kompanija, osnovana 1967. u Štokholmu, od strane braće af Johnik. Započela je svoj rad sa relativno malim brojem proizvoda, da bi do danas postala globalna kozmetička grupacija direktne prodaje prisutna u 57 zemalja, što je izraženo ciframa, sa preko milion i šest stotina nezavisnih aktivnih konsultanata. U ponudi “Oriflame” kozmetike postoji danas 600 proizvoda, a svakog meseca na tržište izađe oko 150 novih.

Oriflame uzima najbolje iz prirode poštujući zakone očuvanja prirodne sredine tako što pri razvijanju formula koriste se najnovija naučno - tehnološka dostignuća i visoko kvalitetne prirodne ekstrakte iz voća, cveća i bilja.

U svakom trenutku kompanija ima oko pet stotina proizvoda na ponudi, a godišnje lansira oko 150 novih proizvoda. Kolekcije za šminku osvežavamo dva puta godišnje, dok se proizvodi za negu kože i mirisi menjaju ređe. Prosečno vreme za razvoj proizvoda je godinu ipo dana. Svaki proizvod se testira u Oriflame – ovim laboratorijama i eksterno kako bi se obezbedio maksimum sigurnosti, efikasnosti i kvaliteta. Ni jedan naš proizvod nije testiran na životinjama, već na ljduma - dobrovoljcima. Oriflame – ov Giordani puder je pravi primer naše posvećenosti uvođenju najnovijih dostignuća u relevantnim oblastima. Njegova formula bazirana je na specijalnoj “voda u silikonu” tehnologiji, što predstavlja potpunu tehnološku novinu stvorenu u Oriflame - u.

Beograd
Vladimira Popovića 40, tel: 011/3536-101

Novi Sad
Novosadskog sajma 25, tel. 021/425-454
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena