vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Avon Cosmetics Srbija Beograd
www.avon.rs
telefoni: 011/3132-648      
fax:       
Bulevar Mihaila Pupina 165g
Avon Cosmetics SCG d.o.o. osnovana je 2001. godine u Beogradu. Avon posluje u preko 140 zemalja sveta i ima gotovo 6 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvode čine kozmetički proizvodi, modni nakit i modni detalji, a najpoznatiji Avon brendovi su Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Naturals.Avon je lider i u oblasti korporativne odgovornosti i filantropije. Misija kompanije jeste da bude poznata po kvalitetnom menadžmentu, strašću za visokim standardima, poštovanju različitosti svojih zaposlenih, te predanosti u stvaranju posebnih i specijalnih prilika za profesionalni razvoj kako bi naši zaposleni ostvarili svoje najveće potencijale i profesionalni napredak u karijeri.

Avon je najveća svetska kompanija u oblasti direktne prodaje kozmetike.

Avon ne poznaje granice. Njegovih gotovo 40 000 zaposlenih širom sveta pruža konstantnu globalnu podršku Avon Damama i Gospodi kojih ima gotovo 4 miliona. U Avonu vam je osigurana izvanredna prilika za razvoj profesionalne karijere, kao i prilika da se dokažete u dinamičnoj i izazovnoj radnoj atmosferi. Vaše kolege, od finansijskih stručnjaka, analitičara, preko IT analitičara do stručnjaka za marketing i prodaju, su kao najbolji u svojoj struci idealno profesionalno okruženje.

Avon ima preko 600 proizvoda podeljenih u 6 kategorija:
1. Šminka
2. Proizvodi za negu kože (za žene i muškarce)
3. Proizvodi za ličnu negu (za žene i muškarce)
4. Mirisi (za žene i muškarce)
5. Proizvodi za decu
6. Modni detalji

U izradi proizvoda Avon koristi spoj najnovijih dostignuća savremene tehnologije i pririodnih biljnih sastojaka. 1989. god. AVON postaje prva kompanija koja je objavila prestanak testiranja na životinjama. AVON proizvodi ne oštećuju ozonski omotač, a sav štampani materijal pravi se od recikliranog papira.

Garancija koju AVON nudi svojim potrošačima je jednostavna: "100% satisfaction guaranteed" tj. 100% zagarantovano zadovoljstvo našim proizvodima.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena