vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Šišić Beograd
r.sisic@verat.net
www.zlatarsisic.com
telefoni: 011/32-20-876      
fax: 011/32-20-876      
Dečanska 7
Priča o zlatarstvu, nakitu, ukrašavanju stara je koliko i naša taština. Lepota, sujeverje, svest o socijalnom statusu, želja za investicionim ulaganjem, podsticaj su i strast ljudi za ulepšavanjem, isticanjem sopstvene ličnosti. Po nakitu možemo sagledati kulturu, proceniti ekonomski uspon ili dekadenciju jednog društva, uočiti stilove i preplitanja kroz vekove. Nakit je vekovni ukras, amajlija, religiozno obeležje, potvrda društvenog položaja.

Zlatarska radnja Šišić osnovana je 30ih godina prošlog veka, u doba Kraljevine Jugoslavije. U samom centru grada, na uglu ulica Makedonske i Dečanske, Milorad Šišić otvara radnju u stilu čuvenih evropskih juvelirnija toga doba. Nov pristup poslu, dizajnu i odnosu prema kupcu, stvorili su reputaciju sačuvanu do danas.

Porodični posao nastavljen je na novoj adresi, u Dečankoj 7 sa Miodragom Šišićem prateći svetske trendove, uz očuvanje tradicije i nepromenjen kvalitet. Tako je i danas. Radnja je u vlasništvu Aleksandra i Roberta Šišića koji, kao treća generacija, nastavljaju posao u duhu svojih predaka.

U bogatoj ponudi pronaćićete svakako nešto interesantno za Vas, bilo da volite nakit savremenog ili klasičnog dizajna. Naš nakit izrađen je od 14 ili 18 karatnog zlata, oplemenjen dragim, poludragim kamenjem, biserima, cirkonima,..
Svi modeli se rade u malim serijama, Takođe izrađujemo lance, narukvice, prstenje od našeg ili vašeg zlata. Pažnju Vam skrećemo na našu kolekciju unikatnog nakita od pludragog kamenja ručno izrađenog. U našoj radionici pored stručne izrade i precizne obrade novih modela, vršimo i reparaciju starog nakita, profesionalno čišćenje i održavanje.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena