vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Fitness club Palestra Beograd
info@fitnesspalestra.com
www.fitnesspalestra.com
telefoni: 011/444-1691   011/444-3368   
fax:       
Ljubostinjska 2
Sve sprave u teretani su vodećeg svetskog proizvođača Technogym ekskluzivne SELECTION serije. Celokupan prostor teretane klimatizovan je vodećim uređajima koji kontrolišu vlažnost i temperaturu što čini trening prijatnijim.

Redovni treninzi vođeni iskusnim trenerima daće najbolje rezultate i postizanje željenog cilja učiniti neosetnim i ostvarljivim. Individualni treninzi prilagođeni mogućnostima i potrebama korisnika pod vođstvom vrhunskih stručnjaka iz domena rekreacije i fitnesa su zaštitni znak Palestre. Osobenost kluba je i relaksaciona i parcijalna masaža koja se individualno zakazuje.

Finska sauna TYLO kapaciteta do osam osoba koja sa setom hidromasažnih kabina daje potpunu kompleksnost i puno zadovoljstvo u opuštanju tokom boravka u teretani.

Svlačionice su komforne, izvedene po najvišim svetskim standardima, opremljene funkcionalnim lockerima i pratećim tuš kabinama. Važan segment potpunosti doživljaja u samom klubu čini i klubski caffe sa velikom skalom osvežavajućih napitaka takođe visoko estetizovanih. Kardio linija iz porodice TECHNOGYM-a je profesionalne RACE klase i lider je po svojoj funkcionalnosti i kvalitetu.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena