vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih Heroja 38
lekarska.soba@dr-ristic.com
www.dr-ristic.com
telefoni: 011/2693-287   011/2697-808   
fax:       
Narodnih Heroja 38
Dom zdravlja Dr Ristić postoji i radi od 1994 godine. Nalazi se u ulici Narodnih heroja 38 na preko 500 m2 poslovnog prostora u prizemlju stambene zgrade sa posebnim ulazima. Polikliniku je lako pronaći i ispred nje postoji prostor za parkiranje kao i prilazi za teško pokretne pacijente.
U sastavu poliklinike se uz laboratoriju, rentgen kabinet i kabinet fizikalne medicine i terapije nalazi i 10 ordinacija u kojima usluge specijalističkih pregleda uz pomoć dijagnostičkih aparata najnovije generacije pruža naše medicinsko osoblje.
U svom stalnom timu Dom zdravlja Dr Ristić ima oko 55 zaposlenih od kojih oko 20 lekara, i oko 35 medicinskih, laboratorijskih i radioloških tehničara, fizioterapeuta i pomoćnog osoblja.
Pregledi se zakazuju telefonski i mogu se obaviti svakog dana (i vikendom) 08-22 h u poliklinici, a od 0-24 h pored kontakt telefona dežurni su lekari ili medicinski tehničari koji mogu zakazati i organizovati preglede za potrebe kućnog lečenja (lekarski pregledi i intervencije u kućnim uslovima kao i nega pacijenata).

Ginekologija, Kardiologija, Laboratorija, Otorinolaringologija, Pedijatrija, Urologija, Fizikalna medicina, Biohemijska laboratorija radi 24 sata dnevno.

Organizovanje pregleda u drugim (medicinskim) ustanovama, prevoz sanitetskim vozilom, laboratorija, besplatni saveti, kućno lečenje, hitne lekarske intervencije.

povratak na listu
 
 
Pretraga  
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena