vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
ID - Interactive Design Beograd
info@id.rs
www.id.rs
telefoni: 011/3285-231   011/2627-017   
fax: 011/3285-246      
Tadeuša Košćuška 30
ID - Interactive Design, postoji od 1997 godine. Firma je rođena u jednoj maloj garaži na Autokomandi. Uz dosta rada i mašte, kompanija je postala jedan od vodećih proizvođača nameštaja u Srbiji. Mnogo se toga promenilo u poslednjih 7 godina ali naša vizija je ista: moderno dizajniran nameštaj po pristupačnim cenama. Smatramo da je dizajn naša najveća prednost jer naši proizvodi stoje rame uz rame sa nameštajem vode'ih konkurenata iz Zapadnih zemalja. Naš tim od 50 zaposlenih kreira nameštaj modernih linija i bezprekorne funkcionalnosti. ID ima ambiciju da postane sinonim za kvalitet i dizajn. Firma se za sada dokazala na poljima kuhinja i kancelarijskog nameštaja. Spoj moderne tehnologije i veštih majstora pretače ideje naših dizajnera u IDealne kuhinje čiji korisnici uživaju punu funkcionalnost. Pažljivim studiranjem potreba modernog radnog mesta razvili smo tri linije kancelarijskog nameštaja: Primo, Combo i BG 04. Linije plene svojom estetikom i ergonomičnošću. Naš cilj je da stvorimo IDealni kancelarijski nameštaj koji bi omogućio zaposlenima udoban radni prostor.

Fabrički pogon je opremljen najmodernijim mašinama za obradu pločastih materijala. Organizacija pogona je takva da se poslovi završavaju kvalitetno i efikasno. Svaki deo nameštaja je obrađen do poslednjeg detalja i prolazi inspekciju kvaliteta.

ID stvara poslovnu kulturu radnih i pedantnih ljudi koji smatraju da ce samo najbolji opstati u ovoj zahtevnoj industriji.

Celokupnu informaciju i uslugu možete dobiti i u Fabrici
Adresa: Obrenovački put 3 , Telefon: 011/30-58-366.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena