vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Fitness studio Athletic's gym Beograd
info@gym.rs
www.gym.rs
telefoni: 011/354-9191      
fax:       
Lješka 9
studio Banovo Brdo - Lješka 9, tel: 011/354-91-91
studio Vidikovac - Vidikovački venac 14 J tel: 011/233-44-25

Fitness klub "Athletic's gym" funkcioniše od 1993 godine. U početku kao sekcija za aerobik i body building pri sportskom centru Partizan – Čukarica na Banovom brdu, a od 20.janura 1998. godine kao samostalni sportski klub.

Za sve ove godine postojanja beležimo izuzetne rezultate:

- Bazu od preko 3.000 članova sa kojima ostvarujemo izuzetnu saradnju i rezultate,

- Saradnju sa nekoliko sportskih klubova i renomiranih sportskih
stručnjaka, profesora i asistenata Fakulteta za Sport i Viših škola, sportskim lekarom, nutricionistom i fizioterepeutom.

- Dva prva mesta na saveznom takmičenju u fitness timovima,

- Dva studija na dve lokacije sa preko 500 m² prostora, kvalitetetno i savremeno opremljeni studio na Banovom brdu i izuzetan novootvoreni fintess studio na Vidikovcu.
Naša dva fitness studija raspolažu sa lepo dizajniranim enterijerom, ventilacijom, klimatizacijom, prijemnim delom sa fitness barom, sportskim suplementima, svlačionicama sa ormaricima za garderobu, tuš kabinama, aerobik salom, poligon za fitness na otvorenom prostoru, profesionalnom TECHNOGYM Cardio i Strenght opremom i izuzetno prihvatljivim članarinama.

Vrhunac ponude su 15 Cardio Technogym RACE i XT mašina - 7 traka , 4 stepera i 4 bicikla kao i preko 40 Technogym Isotonic mašina i klupa.

Baza za instruktore i personalne trenere nam je Fakultet sporta i fizičke kulture kao i nekoliko Viših trenerskih škola koje su u našoj neposrednoj blizini na Banovom brdu. Svi programi i oprema su koncipirani da prate tendencije fitnesa u svetu, tako da iskustvo koje dobijamo putem konvencija, interneta, časopisa, stručne literature i od naših kolega iz zemalja gde je fitness izuzetno razvijen primenjujemo i kod nas.

Svim našim potencijalnim članovima je na raspolaganju opcija besplatnih probnih treninga za sve naše fitness programe da bi se lično uverili da su programi koje mi realizujemo kvalitetni, zdravi i praktični, i da je upravo to ono što je im je zaista i potrebno.

Programi: Body toning, Aerobic, Step Aerobic, Tae-Bo, Pilates, Mix Aerobic, Redukcija telesne težine, Cardio Program, Body Building

povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena