vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
BigFit fitness klub Beograd
-
-
telefoni: 011/323-5283   011/323-6112   
fax:       
Karnedžijeva 7
Za sprovođenje svih programa u našem klubu su zaduženi treneri sa diplomom Fakulteta za sport i fizičku kulturu, uz saradnju sa profesorima sa istog fakulteta. Zahvaljujući velikom iskustvu u trenerskom poslu iz različitih sportskih oblasti (atletika, plivanje, borilački sportovi, kolektivni sportovi sa loptom...) nudimo vam vrhunski rad i to kroz sledeće forme:

1. Zdravstveno higijenska rekreacija

Program opštih telesnih vežbi sa ciljem podizanja trenutnog nivoa fizičkih sposobnosti, toniranja muskulature, regulacije brzine metabolizma, poboljšanja stanja kardiovaskularnog sistema, sistema za varenje, lokomotornog aparata...

2. Terapeutska rekreacija

Programi prevencije, zaustavljanja i otklanjanja posledica lošeg držanja, bolova u leđima, kičmenih deformiteta, problema sa stopalima, kolenima, ramenima...

3. Redukcija telesne mase

Programi koji obezbeđuju:

-"buđenje", odnosno ubrzavanje metabolizma,
- negativni energetski bilans kroz formulu "potroši više nego što uneseš" i
- aerobne i kardio vežbe za odgovarajući utrošak energije

4. Oblikovanje tela

Programi vežbi na spravama i sopstvenim telom kao opterećenjem, uz pomoć rekvizita, a sa ciljem aktiviranja i toniranja telesne muskulature i preoblikovanja tela.

5. Individualni treninzi

Programi namenjeni osobama sa višim i zahtevnijim ciljevima, osobama kojima je potrebna dodatna motivacija kroz saradnju, podsticaj, kontrolu i udobnost rada sa ličnim trenerom.

6. Stretching

Program vežbi specifičnog istezanja kojim se postižu maksimalne ekscentrične kontrakcije (što takođe predstavlja aktivni rad sa znatnim utroškom energije), povećanje pokretljivosti zglobova kao i njihovo jačanje, čime se istovermeno smanjuje mogućnost povreda.

7. Individualne i grupne, opšte i specifične fizičke pripreme

Stručni program opšte i specifične fizičke pripreme sportista sa ciljem poboljšanja i podizanja nivoa fizičkih sposobnosti, pokretljivosti, zaštite od povređivanja, bez obzira da li se radi o pripremnom periodu, takmičarskoj sezoni ili pak aktivnom odmoru...

8. Posttraumatski i rehabilitacioni programi

Specifični stručni programi oporavka, obnavljanja i poboljšanja pokretljivosti, snage, mišićne mase i ostalih svojstava mišićno-zglobnog aparata posle povreda, hirurških intervencija i duže neaktivnosti.

9. Masaža

- Higijenska
- Terapeutska
- Relaks
- Sportska
- Anticelulit

10. Lekarski pregledi i kontrole

- Opšti internistički pregled u prostorijama kluba, obavezan pre početka vežbanja. Posebna pažnja se obraća na kardio-vaskularni sistem i kičmeni status vežbača.
- Specijalistički pregledi kardiologa u slučaju potrebe i po želji vežbača.
- Specifični pregledi za utvrđivanje procenta masnog tkiva, mišićne mase, brzine metabolizma i ostalih relevantnih parametara.

povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena