vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
DO shop Beograd
telefoni: 011/328-3936      
fax:       
Kneza Sime Markovića 10
Dragana Ognjenović je modni dizajner i slikar. Svoju privatnu kompaniju osnovala je 1992.godine, kada je i lansiran brend D.O.

Karijeru je započela još na Likovnoj Akademiji u Beogradu, na kojoj je studirala slikarstvo, kao modni dizajner, radeći dizajn za italijansku firmu, zatim američku, dizajn enteijera, grafički dizajn, kao kostimograf za pozorište i film. Radila je kao art direktor velikog broja TV reklama, televizijskih emisija. Takođe je jedan od pokretača prve modne emisije u Srbiji.

Modni dizajn predstavila je na revijama u Italiji, Francuskoj, Mađarskoj, Austriji, Meksiku, Kipru, Rumuniji, Bugarskoj, Americi, Engleskoj... Članci o dizajnu D.O. su se pojavljivali u magazinima i novinama, kao što su Book Moda, Elle, La Republika, Der Standard, Wall paper, Herald tribune, Nylon i drugim, kao i na televizijama poput Fashion TV, RAI I, TV5, meksičkoj televiziji...

Poseduje tri prodavnice u centru Beograda, pogon za proizvodnju odeće. U 2005. planira otvaranje četvrte prodavnice u Beogradu. D.O. je njena prva linija, “software beograd” je druga linija i “d.o. home” je linija za kuću.

Modna kuća D.O. trenutno u svom asortimanu ima odeću, obuću, nakit, galanteriju od kože i predmete za kuću proizvedene od drveta, metala, stakla, porculana i papira, voska...

Tokom 2004.godine predstavila je svoj dizajn na pet modnih revija, (od kojih su tri bile u inostranstvu) i prezentovala svoj dizajn na Institutu za Savremenu umetnost u Londonu (ICA).

DO shop
Kneza Sime Markovića 10
Tel: 011/32-83-936

DO home
Kneza Sime Markovića 10
Phone: 011/639-433
contact@dohomebeograd.com
www.dohomebeograd.com

Software Beograd, Terazije 29
Phone: +381 11 32 39 187

povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena