vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Čobanov Odmor Beograd
kontakt@cobanovodmor.com
www.cobanovodmor.com
telefoni: 011/2450-947   011/2457-367   
fax:       
Žarka Zrenjanina 34

Već deset godina, u kovitlacu Beogradske vreve, uspešno radi restoran Đuričić na Karaburmi. Kruna ovog jubileja, svakako vrednog pomena, je otvaranje, prvog u nizu objekata za prodaju srpske, brze hrane...

Čobanov odmor sa sobom nosi duh srpske tradicionalne kuhinje, dovoljno snažan i autentičan, da iznedri domaće brendove koji će uspešno parirati kvalitetnim, stranim u svim segementima. Nacionalna poljoprivredna i prehrambena delatnost, njen kvalitet i tradicija pripremanja hrane u uslovima autentičnog kulturološkog ambijenta su žile kucavice ovog pionirskog poduhvata. Ostavši svoji do kraja, uspeli smo da odolimo izazovu koji sa sobom nosi vek koji je tek nastupio.

Vizija i strategija, u kombinaciji sa našom univerzalnom narodnom tradicijom i nacionalnim podnebljem, ponovo dižu, ono što je odhranilo generacije i generacije naših predaka, na pijedestal dostojan svakog respekta. Jedinstven i kvalitetan prehrambeni proizvod - srpski brend, u pravom smislu reči, je srž Čobanovog Odmora.

Čobanov Odmor nastoji da promocijom duha onog starog, srpskog autentičnog objekta i proizvoda u usluzi, kvalitetu i ambalaži postavi neke nove standarde kojima će težiti zapadni lanci brze hrane. čobanov odmor ima dovoljno i snage i moći za to. S toga, neka lanac objekata brendirane, srpske, brze hrane bude otvoren poziv sve većem broju stranih i domaćih gostiju koji žele da osete duh i miris naše nacionalne kuhinje.

Čobanov odmor zrači objektivnim optimizmom i smelo poručuje postojećim i budućim potrošačima da nudi proizvode i usluge koji su bolji i kvalitetniji od drugih samo zato što su naši!

“Čobanov odmor je Vaš pravi izbor!”
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena