vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Beosonic Beograd
beosonic@verat.net
www.beosonic.com
telefoni: 011/456-961   011/344-46-00   
fax: 011/243-46-90      
Bulevar Revolucije 112 / I
Beosonic je srpska turistička agencija i touroperator sa sedištem u Beogradu. Osnovana je 1992. Aktivna je članica Jugoslovenskog Udruženja Turističkih Agencija (YUTA). Do 2004. osnovna delatnost agencije bila je školski i omladinski turizam. U ovom sektoru Beosonic je najuspešnija agencija u proteklih 10 godina. Između ostalog agencija se bavi organizacijom sajmova, seminara, individulanih putovanja i prodajom avio karata.

Naučeni velikim iskustvom u organizaciji maturskih i studentskih ekskurzija u inostranstvu sebi postavljamo kao primarni zadatak proširenje poslovanja u oblasti emitivnog turizma (nove destinacije) kao i dovođenje stranih turista u našu zemlju i stvaranje novog turističkog imidža Srbije kao buduće atraktivne destinacije.

Prva smo agencija koja radi na promociji Srbije u evropskim i svetskih okvirima. S tim ciljem od skora funkcioniše naš višejezični Internet sajt koji je organizovan tako da potencijalnim stranim turistima pruži što više korisnih informacija. Nadamo se da ćemo pravim informacijama doprineti menjanju negativne slike o Srbiji i pomoći ekspanziji turizma kod nas.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena