vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Jolly Travel Beograd
office@jolly.rs
www.jolly.rs
telefoni: 011/32-32-393      
fax: 011/334-18-43      
Kneza Miloša 9
Nastanak i prvi koraci Kompanije
Naša turistička kompanija osnovana je 1989. godine pod imenom Jolly Tours i pod tim imenom poslovala 10 godina.
U tom periodu Kompanija beleži stalni rast u svim oblastima i aspektima poslovanja, proširuje sadržaje i unapredjuje kvalitet svoje ponude.
To je i uslovilo da se Kompanija 1999. godine preregistruje i promeni ime u Jolly Travel.
Naravno, nije reč samo o formalnoj promeni imena, već o činjenici da novi naziv, bolje i celovitije odražava čitav spektar novih aktivnosti, koje smo postepeno osvajali, kao što su – hotelijerstvo, Rent–a–car, menjački poslovi itd.
Jolly Travel, od osnivanja je organizovan i funkcioniše kao porodična kompanija, što u ovoj vrsti posla potvrdjuje izuzetno velike prednosti, koje doprinose našoj poslovnoj uspešnosti.

Osnove poslovno razvojne strategije
Jolly Travel je organizaciono i poslovno postavljen kao otvoreni, fleksibilni i razvojni poslovni sistem u oblastima turizma, hotelijerstva, poslovnih putovanja i drugih srodnih , kompatibilnih delatnosti.
Osnova poslovno – razvojne strategije zasniva se na iskustvima modernog evropskog i svetskog turizma, koji prati potrebe savremenog čoveka da očuva i obnavlja svoju radnu sposobnost i zdravlje, da upoznaje svet oko sebe druge zemlje, narode i ljude, njihove običaje, vrednosti, način života.
Posebna pažnja poklanja se specifičnim kategorijama, kao što su poslovni ljudi, kojima priroda, sadržaj i dinamika rada uslovljavanju potrebu kombinovanja poslovnih i turističkih i rekreativnih putovanja.
Naš najveći kapital i temelj naše budućnosti je neprikosnoveni ugled medju turistima i poslovnim ljudima – korisnicima naših usluga, kao i medju našim poslovnim partnerima u zemlji i svetu.
Jolly Travel kreira programe turističkih putovanja koji u sebi sadrže upoznavanje sa sopstvenom istorijom i kulturom, sa drugim civilizacijama, sa ljudima i načinom njihovog života, prirodnim lepotama i istorijskim spomenicima, prijatan odmor i zabavu, uzbudljive dogadjaje, očuvanje zdravlja i obnavljenje radne energije, stvaranje ambijenta za nova poznanstva i poslovnu saradnju.

povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena