vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Detektivska Agencija Protecta Beograd
info@protecta.co.rs
www.protecta.co.rs
telefoni: 011/3977-434   064/8202-731   
fax: 011/3977-142      
Pukovnika Purića 4, Voždovac
Detektivske usluge: narkomanija, verske sekte, otkrivanje bračnog neverstva, provera budućeg bračnog partnera, nasilje u porodici, rasvetljavanje kućnih krađa, prikupljanje informacija i obaveštenja, potraga za nestalim licima i predmetima, ravetljavanje krivičnih dela, praćenje i prismotre, zaštita poslovanja, fizičko obezbeđenje

Samostalna detektivska agencija "Protecta" osnovana je 2001. god. Naš sistem poslovanja garantuje Vam profesionalan i diskretan odnos. Visoka stručna osposobljenost zaposlenih koji ovaj posao obavljaju u skladu sa najvišim standardima garantuje kvalitetan rad. Zapošljavamo eksperte za svaku oblast iz domena našeg rada, ljude čiste prošlosti, bez dosijea, bivše pripadnike bezbedonosnih struktura, policije i vojske. Svi zaposleni imaju pozitivan psiho-fizički test što znači i najvišu moguću obučenost za sve moguće situacije, pa čak i tamo gde je potrebno korišćenje oružja. Profesionalan, temeljan, vrlo detaljan i diksretan pristup su pravilo koje se primenjuje za svaki slučaj pojedinačno. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći i dogovoriti se oko preuzimanja slučaja.

"Protecta" je osnivač Opšteg udruženja privatnih detektiva Beograda, pri Privrednoj komori Beograda i jedan od najaktivnijih članova. Takode veoma aktivno saradujemo i sa Centrom za prevenciju kriminala u Beogradu.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena