vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Modna kuća Uno Martin Šabac
office@unomartin.rs
www.unomartin.rs
telefoni: 015/347-347   015/345-555   
fax: 015/347-350      
Obilazni put b.b.
Modna kuća "UNO MARTIN" je kuća prepoznatljivog imena, sa desetogodišnjom tradicijom u kreiranju i proizvodnji muške i ženske modne odeće
Kvalitetne tkanine, autentičnost u formi, visok kvalitet konfekcioniranja kao i mogućnost kombinovanja odevnih predmeta, su osnovne karakteristike modne linije CLASSIC koja je namenjena savremenoj ženi i muškarcu.
Od nedavno, pored modne linije CLASSIC, kuća "UNO MARTIN" predstavlja i svoju novu kolekciju urbane sportske linije POLAR, koja je nešto potpuno novo po dizajnu i materijalima koje koristi. Linija pripada mladoj generaciji i svima onima koji prepoznaju trend i kvalitet, modom ističu individualnost i ne odustaju od kvaliteta tkanine.
Modna kuća "UNO MARTIN" je pored tržišta modne konfekcije osvojila i tržište proizvoda iz grupe ličnih zaštitnih sredstava (HTZ - oprema) pod imenom "UM-PROTECTION". Pored osnovnih materijala pamuka-um, diolena-um, polymola-um, koji su zbog potreba za definisanim kvalitetom proizvedeni sopstvenim inženjeringom, značajan segment tržišta osvojen je zahvaljujući i korišćenju novih generacija visokokvalitetnih materijala, koji su vatrootporni, kiselootporni, hidrofobni i vodonepropusni (višeslojni materijali sa klima membranom, zatim proban, nomex ...) Važna karakteristika "UM-PROTECTION" programa je usklađenost zahteva kupaca u pogledu odgovarajućih tkanina i kreatorskih rešenja, čime smo postigli funkcionalnost, upotrebljivost i zadovoljstvo kupca.
Za ove karakteristike modela iz modnog i programa ličnih zaštitnih sredstava, zaslužan je i dizajn centar modne kuće "UNO MARTIN", koji prati savremene evropske trendove u pogledu dizajna i materijala koje koristi.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena