vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Hauzmajstor Beograd
office@hauzmajstor.rs
www.hauzmajstor.rs
telefoni: 011/3034-034   065/3035-035   
fax: 011/2764-932      
Francuska 56

Sve usluge za tehničko održavanje objekata - električarske, vodoinstalaterske, stolarske, molerske, parketarske, bravarske... sve usluge po želji klijenata!

Osnovana početkom 2004.god.u Beogradu, kompanija Hauzmajstor je jedina na tržištu SCG koja se pokriva ovako širok spektar usluga. Hauzmajstor daje garanciju na izvršene usluge. Usluga je završena onda kada je klijent zadovoljan. Na rezervne delove dajemo garanciju po specifikaciji proizvođača.

Naša kompanija radi 24h dnevno. Call centar radnim danima radi od 08 – 20h i subotom od 09 – 17h. Klijenti mogu angažovati naše servisere i van radnog vremena u obliku hitnih intervencija na dežurni telefon 065/30-35-035

U standardnoj ponudi usluga Hauzmajstora nalaze se :

Kućne popravke u koje možemo uvrstiti sve najčešće popravke koje se sreću u domaćinstvu ili poslovnom prostoru a čiji se kvar može otkloniti u vremenskom periodu od 30 min. U ovom momentu, u ponudi Hauzmajstora, nalazi se oko 100 različitih malih popravki, čiji broj raste sa potrebama tržišta.
Voda (česma, bojler, vodokotlić, WC šolja, odgušenje, sifoni, poplava, veš mašina),
Struja (osigurači, sijalično grlo, zidni prekidač, lusteri i lampe, elektro potrošači),
Stolarija (vrata, prozori, plakari, brava, fioke)
Razno (bušenje, slike, roletne)

Specijalističke usluge koje zahtevaju veći stepen stručnosti duži vremenski period za otklanjanje kvara.Ovakve kvarove mogu otkloniti samo serviseri koji su specijalizovani za tu vrstu kvarova (vodoinstalateri, električari, stolari...) i ljudi zaposleni kao specijalisti u Hauzmajstoru, u ovom momentu pokrivaju potrebe stalnih klijenata kompanije, kao i ostalog dela tržišta.
Voda (odgušenje, ostalo)
Struja (kuršlusi, klime, šporet, TA peći, veš mašine, rasveta, prekidači, ostalo)
Stolarija (pasovanja vrata i prozora, popravka fioka, sklapanje novog namestaja, dihtovanje prozora i vrata, popravka starog namestaja, ostalo)

Usluge po ponudi - specijalistička služba predstavlja službu koja ima za zadatak da klijentima Hauzmajstora pruži i usluge koje su većeg obima i stručnosti. Specijalistička služba ima u svom timu veliki broj podizvođača koji pružaju usluge izvođenja građevinsko zanatskih radova, grejanja, klimatizacije, sve vrste odgušenja vodovoda i kanalizacije, servisiranja i popravke svih vrsta aparata u domaćinstvu, čišćenje, deratizacija i dezinfekcija, baštovanstvo i hortikultura, čišćenje fasada, catering, telefoni, kompjuteri, obezbeđenje, organizacija proslava i događaja i ostale usluge prema potrebama klijenta. Svi podizvođaci su obavezni da se pridržavaju standarda rada Hauzmajstor-a.

povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena