vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Biošpajz Beograd
prodaja@biospajz.rs
www.biospajz.rs
telefoni: 011/2433-313      
fax: 011/2433-313      
Kalenića pijaca, Njegoševa bb
Bio špajz postoji od 1986. godine i njegova misija je da populariše zdraviji način života. Ovo podrazumeva odgovarajuću ishranu, ali i zdrav odnos prema telu i duhu, kao i prema prirodi. Bio špajz se bavi uvozom, izvozom i prodajom zdrave hrane i napitaka, prirodne kozmetike, kao i mnogih proizvoda namenjenih ishrani obolelih osoba.

Bio špajz je bio prva i jedina prodavnica tog tipa u zemlji, dok danas predstavlja najvećeg uvoznika i distributera zdravih proizvoda, a poseduje i sopstveni proizvodni pogon. Naš partner je japanska kompanija Mitoku od kojih uvozimo široku paletu makrobiotičkih proizvoda koji svi potiču iz organske proizvodnje i nose preporuku Mićija Kušija. Ekskluzivni smo uvoznici sertifikovanih organski gajenih žitarica i mahunarki holandske kompanije Do-It.

Bio špajz se bavi i potrebama osoba sa problemom dijabetesa i celijakije, obezbeđujući odgovarajuće namirnice, proizvode, savete i knjige recepata.

Danas, jedan od ciljeva Bio špajza je i da postane izvoznik zdrave hrane i proizvoda biološkog uzgoja za teritoriju Evrope.

Zdraviji način života za koji se Bio špajz zalaže prevashodno podrazmeva određeni način ishrane, ali se nikada ne zadržava samo na tome. Želimo da podstaknemo ljude da cene svet koji nas okružuje i da pokušaju da žive sa njim u harmoniji.

Bio špajz nastavlja sa radom zahvaljujući Vama koji nam preko dve decenije ukazujete poverenje kupujući kod nas, ali i Vama koji ćete to tek učiniti. Želja nam je da pažnja i briga koju mi posvećujemo zdravom načinu života budu inspiracija - za sve one koji su dobrog zdravlja da to zdravlje i očuvaju, a nada i motivacija - za one koji su oboleli, bez obzira na uzrok bolesti i trenutno stanje organizma.

S ljubavlju od nas za vas

Beograd
Kalenić pijaca lokal 34, tel: 011/243-33-13
Palmira Toljatija 5, ‚Stari Merkator, Novi Beograd, tel: 011/26-94-315
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena