vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Antique art aukcijska kuća Beograd
antiqueart@ikomline.net
www.antiqueart-bg.com
telefoni: 011/2627-994   063/238-157   
fax: -      
Cara Uroša 12
Godine 1990. godine na Vračaru, otvorena je antikvarnica Nosorog.
Kredibilitet i kvalitet kuće je godinama rastao, te je u novembru 1994. preseljena u veći prostor u ulici Cara Uroša 12, gde se i danas nalazi. Pored prometa antikviteta i slika, prostor je korisćen za održavanje izložbi i promocija. Vremenom se ukazala potreba za nadgradnjom i proširenjem delatnosti. Rezultat je Aukcijska kuća Antique Art, koja 2006. godine održava prvu aukciju slika, skulptura i ikona. Rukovodeći se svetskim pravilima poslovanja, kuća je svoju programsku delatnost zasnovala na održavanju predaukcijskih izložbi, nakon čega sledi i sama aukcija izložbenih eksponata.

Namera Aukcijske kuće Antique Art je da prostor kojim raspolaže, postane mesto za okupljenje svih poklonika umetnosti i antikviteta. Na taj način zainteresovanima se pruža mogućnost ne samo da kupe ili prodaju umetnička dela, već i da uspostave nove kontakte.

Vrata prostorija u Strahinjica Bana 17 otvorena su za sve koji žele da nauče nešto o umetninama i antikvitetima, provere vrednost onih koje poseduju, konsultuju se sa sa stručnjacima, ili da u odgovarajućoj literaturi, saznaju nešto više o ovoj problematici. U okviru svoje aukcijske delatnosti, kuća radi na popularizaciji aukcijskog vida prodaje umetnina, kao i edukaciji kupaca i prodavaca. Pružajući im uputstva i savete o načinu funkcionisanja aukcije i privilegijama koje ona donosi, kuća omogućava svojim klijentima pouzdanu investiciju, odnosno, uspešnu prodaju.

Ikone, slike i skulpture, srebro i posrebrenje, porcelan, staklo, lusteri i lampe.

Beograd
Cara Uroša 12, tel: 011/2627-994
Strahinjića Bana 17, tel: 011/263-82-23
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena