vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Madl’ Art aukcijska kuća Beograd
info@madlart.com
www.madlart.com
telefoni: 011/32-43-009   011/33-46-381   
fax:       
Kralja Milana 21
Čudesni svet kolekcionarstva opčinio je veliki broj ljudi u svetu. Ta divna tradicija sakupljanja i prikazivanja umetničkih dela učinila je da običaji života širom planete i dela starih majstora večno žive. Zahvaljujući pojedincima koji stotinama godina ljubomorno čuvaju vrednosti kulture širom meridijana, u mogućnosti smo da otplovimo u neka davna vremena i obogatimo i oplemenimo naše znanje i našu dušu.

Kolekcionarstvo već vekovima živi u Evropi. Promet antikvitetima i umetničkim predmetima poznat je i kod nas. Svetski trendovi govore nam da je sve više onih koji bi u svojoj kući želeli da poseduju “delić istorije”. Obzirom da smatramo da su naši građani deo sveta, odlučili smo da osnujemo Aukcijsku kuću “MADL’ART” - osnivač G-đa Madlena Zepter.

Aukcijska kuća “MADL’ART” organizuje aukcije i prodaju dela likovnih i dekorativnih umetnosti, ikona, srebrnine, starog nakita, porcelana, stakla, nameštaja, tepiha, etno predmeta, kolekcionarstva, vina, modela brodova, itd, koristeći sva iskustva i svetske standarde postavljene od internacionalno priznatih aukcijskih kuća.

Ispravnom ekspertskom procenom ponuđeni predmeti bivaju u katalogu prezentovani na najbolji mogući način, tj. navedene su njihove bitne i tačne karakteristike kao i prosečna tržišna vrednost

Procene vrednosti donetih predmeta obavljaju se besplatno. Ukoliko stranka želi pismeni dokument o procenjenoj vrednosti plaća naknadu po važećoj tarifi.

Aukcijska kuća “MADL’ART” u okviru svojih prostorija drži klub kolekcionara i ljubitelja umetnosti sa bibliotekom odgovarajuće literature.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena