vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Maskenbal Beograd
maskenbal@yubc.net
www.maskenbal.co.rs
telefoni: 011/355-84-82   064/222-72-51   
fax:       
Kraljice Katarine 133
Izrada kostima, iznajmljivanje kostima, kreativna radionica, proslave rođendana

Obzirom da se kostimi prave u našoj radionici u mogućnosti smo da ponudimo izradu kostima po želji kupca. Možete naručiti kostime po ugledu na već postojeće ili neke sasvim nove a na osnovu neke vaše ideje. Pravili smo kostime za reklamne agencije, pozoršne predstave kao i školske priredbe. Cena kostima zavisi od modela do modela kao i od detalja, materijala i veličine. U nekim slučajevima potrebno je izaći u susret specifčnim željama nekih naših klijenata što ćemo rado učiniti jer svi kostimi su delo i kreacije Snežane Stefanović i sve prepravke se mogu obaviti na licu mesta.
Za izradu kostima, potrebno je lično kontaktirati i u zavisnosti od naših mogućnosti vreme izrade kostima je stvar dogovora ali ne traje duže od 7 dana.
Iznajmljivanje kostima se vrši po principu rezervacije. Prilikom odabira kostima, isti se rezerviše za odredjeni datum. Preuzima se dan ranije i vraća se u roku od 24 h. Depozit služi kao obezbeđenje za kostim da će isti biti vraćen u ispravnom stanju. U izboru od preko 160 kostima sigurno ćete naći nešto za vas. Kostimi su rađeni po likovima iz bajki kao i iz popularnih crtanih filmova a posedujemo i veliki broj kostima životinja. Iz našeg sedmogodišnjeg iskustva tvrdimo da niko nije otišao bez kostima jer su kostimi pravljeni tako da su vrlo prilagodljivi raznim uzrastima, a u ponudi je i preko 20 kostima za odrasle.

Rešili smo da zaokružimo celinu time što ćemo ponuditi prostor za Maskenbal proslave dečijih rođendana. Naš prostor ima oko 70 m2 i može da primi pedeset osoba sa mestima za sedenje. Prostor za roditelje je odvojen, a decu zabavljaju naši animatori.

Iznajmljivanje se vrši na tri sata i to od 17 do 20h ili od 18 do 21h.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena