vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
L'Occitane en Provence Beograd
vallis@EUnet.rs
www.loccitane.com
telefoni: 011/32-33-450      
fax:       
Bulevar Kralja Aleksandra 61
Udahnite duh Provanse, njenih boja, mirisa i tradicije. Isprobajte prirodnu recepturu za lice, telo i dom. Upoznajte autentične proizvode verne svojim Mediteranskim korenima.

L'Occitane je francuska kompanija, jedna od vodećih u svetu u oblasti prirodne kozmetike sa sedištem u Parizu. Fabrika ove kompanije nalazi se u Manosku (Provansa). Kompanija posluje preko 30 godina a proizvodi L'Occitane su prisutni u čitavom svetu u preko 800 specijalizovanih radnji.

Osnivač je Olivier Baussan, čija je glavna ideja bila spoj različitih tradicija i kultura sa autentičnim karakterističnim plodovima Provanse. Svaki korak koji ova kompanija preduzima nosi sa sobom snažno ubeđenje u darežljivost i poštovanje ljudi i prirode. Istorija ove filozofije je i Brajevo pismo, pismo za slepe, na pakovanju svakog proizvoda.

Preko 30 godina L'Occitane kreira proizvode najvišeg kvaliteta za lice, telo i dom, koristeći potpuno prirodne sastojke. Sa korenima u Provansi, L'Occitane deli boje, mirise i tradiciju juga Francuske sa svojim radom i proizvodima i ostaje privržen svojim osnovnim vrednostima: Senzualnost, Autentičnost, Poštovanje.

Proizvodi L'Occitane su sadržani u kolekcijama: Shea puter, Smilje, Vrbena, Maslinovo ulje, Lavanda, Med, Badem, Zeleni čaj, Beli čaj, Bonne Mere, Narandža, Cvetna Trešnja, Ruža, Vanila, Kolekcija za muškarce, Eterična ulja i aromatologija, Preparati za dom.

Beograd
Bulevar Kralja Aleksandra 61, tel: 011/32-33-450
TC Millenium, Knez Mihailova 21, tel: 011/32-88-004
Cara Uroša 6, tel: 011/26-21-340
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena