vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Dermatovenerološka ordinacija Beograd
cellyless@yubc.net
telefoni: 011/2437-443   011/344-5651   
fax:       
Smiljanićeva 41
Svetski trendovi u tretiranju lica i tela

U koliko niste pristalica hirurških intervencija, a želite da izgledate lepše, onda će Vas zaintrigirati priča o ordinaciji u kojoj to možete da postignete pomoću metoda koje su apsolutni hit u svetskoj estetskoj dermatologiji.

1. Hemijski pilinzi podrazumevaju primenu različitih vrsta organskih kiselina, ne samo voćnih, dostupnih isključivo dermatolozima. Dermatološki hemijski piling je vrlo sigurna i pouzdana metoda u odstranjivanju raznih nepravilnosti na koži. Da bi se postigli odlični rezu ltati u terapiji akni, podmlađivanju i uklanjanju fleka, piling ne mora biti agresivan čega se pacijenti najčešće plaše. Ukoliko svoje lice poverite dermatologu koji ima iskustva sa hemijskim pilinzima budite sigurni da vaše lice može izgledati samo bolje. Hemijskim pilingom uklanja se površni sloj ćelija te u zavisnosti od jačine pilinga tj. koncentracije primenjene kiseline proces eliminacije ćelija može biti primetan ili neprimetan. Dubljim hemijskim pilingom postiže se stimulacija dubljih struktura u koži što doprinosi svežijem izgledu i usporavanju procesa starenja.

2. Za ona koji imaju manje problematičnu kožu, a žele da poboljšaju njen kvalitet, mogu da se podvrgnu dermatološkoj mikrodermoabraziji, tj. kontrolisanom mehaničkom odstranjivanju zadebljalog i izumrlog površnog sloja kože sterilnim kristalima. Mikrodermoabrazija podstiče mikrocirkulaciju, čime je omogućena bolja ishranjenost ćelija i bolje prodi ranje aktivnih supstanci u dublje slojeve kože. Na taj način se ubrzava stvaranje novih ćelija i zamena starih slojeva novim zdravijim. Time se bez vidljivih oštećenja smanjuju i ublažavaju bore, ožiljci, staračke pege, pigmentacije uzrokovane suncem, akne, ožiljci od akni... Mikrodermoabrazijom uspešno se održava mladalački izgled kože.

3. Mezoterapija lica je ubrizgavanje aktivnih supstanci, najčešće hijaluronske kiseline i multivitamina u srednji sloj kože (mezoderm), sloj do koga ne dopire ni jedna krema. Unošenja se vrši uz pomoć mikroiglica. Ovom metodom bitno se utiče na tonus kože (Mesolyft) i koža dobija jedan svežiji i zdraviji izgled (Mesoglow).

4. Za zatezanje mimičnih bora na čelu i oko očiju idealno rešenje jeste primena botulinskog toksina. Radi se o prečišćenoj formi botulinskog toksina tipa A, koji kada se u vrlo malim dozama ubrizga u određene mišiće lica, koji svojim pokretima dovode do stvaranja bora, blokira vezu između mišića i nerva. Tako mišić ostaje relaksiran, znači nema kontra kcije, te koža ostaje glatka i nenaborana. Preciznim obeležavanjem tačaka i iskustvom u doziranju lice ne mora imati ukočen izgled, čega se pacijenti najviše plaše.

5. Bore oko usana, bore koje idu od nosa ka usnama i konturiranje usana jedino je moguće rešiti njihovim popunjavanjem potpuno sigurnim preparatom hijaluronskom kiselinom. Hijaluronska kiselina je specijalno dizajnirana za različite potrebe i efekte. Pakovana je u formi kristalno čistog gela. Gel je obično različite gustine, manje viskoznim se popunjavaju male površine oko očiju, usana i linije osmeha. Gel veće gustine se koristi za popunjavanje bora usana i konturiranje lica (uvećanje obraza, brade), dubokih bora koje idu od nosa ka usnama i bore mrštilice na čelu. Gel nestaje postepeno. Većina pacijenata traži da se tretman ponovi 6-12 meseci nakon prvog tretmana. Ponavljanjem tretmana trajanje preparata se produžava.

6. U cilju reoblikovanja lica i tela koristi se lipoliza (lipoterapija). Ova metoda predstavlja idealno rešenje za skidanje lokalizovanih masnih naslaga na telu, podbradku i obraza na licu. Mikroinjekcijama enzimi (lipolitici) ubacuju se direktno u masno tkivo i dovode do njegove razgradnje. Ovom metodom se ne gube kilogrami (mast sama po sebi nije teška), već se gubi u obimu. Ukoliko imate problem sa celulitom (nije isto što i masne naslage), rešenje jeste mezoterapija tj, ubacivanje koktela tačno u problematičnu zonu uz pomoć finih iglica. Koktel sadrži supstance koje poboljšavaju mikrocirkulaciju, obnavljaju propalo vezivno tkivo, jačaju limfnu drenažu i tope površnu mast.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena