vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
INDEX FIRMI  
 
/ A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj
  M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
 
Natuzzi Beograd
www.natuzzi.rs
telefoni: 011/331-8422   063/688-244   
fax: 011/331-84-45      
Zrenjaninski put 26
Pasquale Natuzzi osnovao je 1959. Grupu Natuzzi, vlasnik trgovačke marke Divani & Divani. On, aktuelni predsednik i većinski deoničar, više od 40 godina planira, proizvodi i prodaje u celom svetu, fotelje, sofe, taburee i predmete za uređenje dnevnog boravka.

Svetski je lider u sektoru kožnih sofa i najveći italijanski proizvođač nameštaja.

Zahvaljujući svojoj kreativnosti, rigoroznoj pažnji za kvalitet i komfor, stalnoj potrazi za novim stilovima i timskim radom, Grupa Natuzzi je danas lider na svetskom tržištu. Snaga i harizma Pasqaula Natuzzia čine od njega, ne samo predsednika, nego vođu i oca kompanije.

Tvin komerc i Natuzzi spojili su zajedno lepotu, udobnost i praktičnost. Svi ugaoni sastavi uređuju sa ukusom Vaše prostore obećavajući Vam uvek maksimum komforta, kako danju, tako i noću. Da bi se sofa pretvorila u krevet dovoljan je jedan jednostavan pokret. U samo jednom trenu moći ćete da udobno legnete, i to sa sigurnošću da ćete spavati na čvrstim ortopedskim mrežama i na udobnim madracima.

Ambijenti puni elemenata usklađeni sa ukusom, oblikom, stilom, materijalima i bojama. S našim iskustvom i kreativnošću realizovali smo dnevni boravak prikladan za Vas i za Vašu kuću. Izaberite onaj koji Vam najviše odgovara!

Izaberite među najkreativnijim i najoriginalnijim rešenjima da biste iskoristili maksimalno svoj prostor, a istovremeno zadržali zadovoljstva komforta koja pruža krevet i elegancija prostora.

Mali stolovi, lampe, tepisi i cela kolekcija predmeta stvoreni su da budu pored Vaše sofe i daju Vašem dnevnom boravku izraz ekskluzivnosti sa potpisom Natuzzi.
povratak na listu
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena